BIST 10.046
DOLAR 32,43
EURO 34,60
ALTIN 2.385,95
MEDYA

Gelin adayına büyük şok! Beklediği talibi babası çıktı

Evleneceksen Gel programında inanılmaz olay! Zeynep Hanım eski eşini kızının talibi sandı. Taliplerini arayan Ayşe 23 yıl sonra kendisini babasıyla buluşturan Seda Sayan'a canlı yayında sitem etti.

Evleneceksen Gel programında herkesi gözyaşına boğan bir buluşma gerçekleşti. Annesi ile birlikte Evleneceksen Gel programında taliplerini arayan gelin adayı Ayşe 23 yıl sonra canlı yayında babasıyla karşılaştı. Ayşe'nin annesi Zeynep Hanım ise eski eşi stüdyoya girdiği anda 'Bu adam benim babam' şarkısı çalmasına rağmen eski eşini tanıyamadı. Ayşe ise babasını sadece isminden tanıdığını söyledi.



İlk gördüğü anda gözyaşlarına boğulan Ayşe babasıyla yüzleşti. Canlı yayında yaşanan buluşmada herkesin ısrarına rağmen kendisini 4 yaşında bırakıp giden babasını affetmeyen Ayşe hözyaşları içinde çile dolu yaşamından bahsetti. Babasının kendisni bırakıp gitmesine isyan eden Ayşe'yi Seda Sayan ve Uğur Arslan anlayışla karşılasa da babasını affetmesi, bir şans vermesi için Ayşe'yi ikna etmeye de çalıştılar. Fakat herşeye rağmen Ayşe babasını affetmedi. Başta 'Babana, halana sarılırsan sana hakkımı helal etmem' diyen gelin adayı anne Zeynep Hanım ise bir süre sonra kızının kararını etkilememek için susmayı tercih etti. 'İlk gördüğümde Ayşe'ye yaşlı bir adam talip geldi sandım. Tepki gösterdim. Yanımda oturan arkadaşım çalan şarkıdan dolayı 'babası geldi sanırım' diyerek beni uyarınca gözlerime inanamadım.' diyen anne Zeynep Hanım ise gözyaşlarına engel olamayarak içindeki öfkesini kontrol altında tutmaya çalıştı.

Sitene Ekle
Etiketler