BIST 10.269
DOLAR 32,27
EURO 34,81
ALTIN 2.454,98
HABER /  GÜNCEL

Bu dededin bir benzeri daha yok!

Türk Telekom Müdürlüğü'nce yapılan araştırmada Rize'nin en yaşlı internet kullanıcısının 82 yaşındaki İbrahim Saraç olduğu belirlendi.

Abone ol

Türk Telekom İl Müdürü Rüstem Koçal, eşi Emine Saraç ile yaşayan 4 çocuk, 8 torun sahibi İbrahim Saraç'ı, Gündoğdu beldesine bağlı Taşlıdere Mahallesi'nde ziyaret etti.

"İNTERNETSİZ YAŞAYAMAM"

Saraç, interneti gazete okumak ve torunları ile görüntülü sohbet etmek için kullandığını belirterek, ''İnternetsiz yaşayamam. Her sabah interneti açıp haberleri okuyorum. Haberleri okuduktan sonra kahvaltımı yaparım. Akşamları da internet üzerinden bütün dünyayı seyrederim. Torunlarımla internetten görüşüyorum'' dedi.

"SEVGİLİ BULAMIYORUM"

İnterneti çoğunlukla torunları ile sohbet etmek için kullandığını belirten Saraç, zaman zamanda sevgili aradığını ancak beceremediğini belirterek müdürden teknik desek istedi. İnterneti bulana dua eden yaşlı internet kullanıcısı, her sabah gazeteleri internet üzerinden okuyup, torunları ile sohbet ettiğini belirterek, "Facebook kullanıyor musun?" sorusuna ise "O işleri karıştırmayın, hanımım burada" şeklinde cevap verdi.

"SEVGİLİSİZ DURAMAM"

İnternette zaman zaman güzel hanım aradığını belirterek, "Bir türlü bulamadım 8 yıldır internet kullanıcısıyım. Bilgisayarda arada sevgililer çıkıyor, onlara bakıyorum. Sevgilisiz duramam" dedi.

İl Müdürü Koçal da Saraç'ı tebrik ederek çeşitli hediyeler verdi.