BIST 10.083
DOLAR 32,27
EURO 34,85
ALTIN 2.433,94
HABER /  GÜNCEL

Adana'da tuhaf intihar girişimi

Adana merkez Seyhan ilçesinde D-400 karayolu üzerindeki Dört Yol Kavşağı sıradışı bir intihar girişimine sahne oldu.

Abone ol

Adana’da orta refüjdeki ışıklandırma direğine çıkan bir adam, “Bugün belki de burada ölmek yerine, dünya piyasasına kafa tutacak fikirlerimi hayata geçirebilecektim’ pankartı açarak intihara kalkıştı.

Olay, merkez Seyhan ilçesinde D-400 karayolu üzerindeki Dört Yol Kavşağında meydana geldi. Mustafa Arslan isimli şahıs, kavşakta bulunan ışıklandırma direğine ‘Benim burada hayatıma son verişim işsiz gençlere bir umut, ülke yöneticilerinin ise vicdanlarında yara olsun. Bugün belki de burada ölmek yerine, dünya piyasasına kafa tutacak fikirlerimi hayata geçirebilecektim’ sözlerinin yazılı olduğu pankartı astı.

Daha sonra direğin üzerine çıkarak intihar etmek istedi. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis ekipleri, Arslan’ı direkten indirmek için itfaiyeden yardım istedi. Olay yerine gelen itfaiye ilk olarak zemine branda açtı. Uzun uğraşlar sonucu Arslan, çıktığı direkten aşağıya indirildi. Arslan’ın ışıklandırma direğinden indirilişini çevredeki vatandaşlar alkışladı. Gözaltına alınan Arslan ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.