BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,84
ALTIN 2.392,91
HABER /  DÜNYA

Bu da boru hırsızı (!)

Bahçeşehir’de lüks villaların su borularını çalan hırsızlar, semt sakinlerini canından bezdirdi. Evlerin duvarlarında bulunan bakır su borul...

Abone ol

Bahçeşehir’de lüks villaların su borularını çalan hırsızlar, semt sakinlerini canından bezdirdi. Evlerin duvarlarında bulunan bakır su borularını çalan hırsızlar güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.
Bahçeşehir 2. Kısımda villaların bulunduğu bölgede yaşanan hırsızlık olayları semt sakinlerini isyan ettirdi. Villaların bulunduğu mahalleye dadanan hırsızlar, evlerin duvarlarında bulunan ve maddi değeri yüksek olan bakır su borularını çaldıkları görüldü. Yaşanan hırsızlık olaylarından bıkan vatandaşlar çareyi evlerinin bahçe duvarlarının üzerine jiletli teller döşemekte buldu. Bazı sokaklarda ise ev sahipleri kendi aralarında para toplayarak güvenlik görevlisi tuttu. Mahallede yaşanan hırsızlık olayı güvenlik kameralarına da yansıdı.
Hırsızlık olayları yüzünden huzurları kalmadığını belirten Remziye Kozluklu “Akşam daha uyumamıştık, gelinim mutfağa geçti. Birden bağırma sesi geldi ben de ’ne oldu’ diye sordum ve hemen koştuk yanına. Mutfağın camından baktık ki polisler yakalamış soru soruyorlar. Sonra gelinim bana hırısız olduklarını söyledi komşunun evine girmeye çalışıyorlarmış o sırada polisler pusu kurmuş ve yakalamış. Artık burada kimsenin huzuru kalmadı. Evi bırakıp dışarıya gidemiyoruz. Hırsızlar burayı mesken edindi.”dedi.
Geçtiğimiz günlerde evinde bulunan boruların çalındığını belirten Şahin Tanrıverdi ise psikolojilerinin bozulduğunu belirterek “Bahçeşehir 2. Kısımda ki boruların hepsi bakırdır. Son bir senedir hırsızlar 2. Kısıma müthiş şekilde dadandı gece geç saatlerde bakır boruları sökerek bunları ucuz fiyata satıyorlar. Ondan ziyade artık aileleri hırsızlık korkusu sardı çocuklarımız hırsızlardan dolayı ürküyor. Bakırın gitmesi önemli değil bizlerin de psikolojimiz bozuldu” diye konuştu.
(İHA)