BIST 10.159
DOLAR 32,18
EURO 35,12
ALTIN 2.471,42
HABER /  GÜNCEL

Bu çocuk öyle bir şey gördü ki!..

Annesi gözlerinin önünde bir başka adamla sevişmeye kalktı. Babası da yine onun gözleri önünde annesini öldürdü.

Abone ol

Adana'da 32 yaşındaki Murat Kutlu'nun, kendisiyle aynı yaştaki eşi Sevim Kutlu ve komşuları 45 yaşındaki Ayşe Aydemir'i öldürmesine tanık olan 8 yaşındaki oğulları M.'nin psikolog gözetiminde alınan ifadesi, cinayetin nedenini ortaya çıkardı.

34 yaşındaki Kadri Kaçan'ın da yaralandığı olayı anlatan küçük çocuk, "O adam annemin üstünü soymuştu üzerine oturmuştu... Sonra babam gelip onlara ateş etti" dedi.


Dün Sarıhamzalı Mahallesi'ndeki bir bahçede 16 F 3673 plakalı minibüste 6 çocuk annesi Sevim Kutlu ve 5 çocuk annesi Ayşe Aydemir başlarından kurşunlanarak öldürüldü.

Bursa'dan yakınını ziyaret için Adana'ya geldiğini belirten Kadri Kaçan da tabancayla yaralandı. Olay sonrası yakındaki tarlaya saklanıp, jandarma ekipleri gelince çıkan Kaçan, ambulansla Çukurova Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

KOCAYA CİNNET GEÇİRTEN SAHNE

Jandarma ekipleri, olay yerinde ağlarken buldukları Sevim- Murat Kutlu'nun oğlu M.'nin psikolog gözetiminde ifadesine başvurdu. Olay sonrası şoka girip, bir süre konuşamayan çocuk, cinayeti babasının işlediğini söyledi.
Babaannesi Fatma Kutlu'ya teslim edilen Mehmet Kutlu, eve gelip, olayı soran gazetecilere, "O adam (yaralanan Kadri Kaçan) bana 2 lira verdi. `Git, arabanın içinde otur' dedi. Annemin üstünü soymuştu ve üzerine oturmuştu..." dedi.

Bu sözlerinin ardından yakınlarının alıp, gazetecilerden uzaklaştırdığı Kutlu'nun, jandarmaya ifadesinde de aynı şekilde olayı anlatıp, bunu gören babasının tabancayla ateş ettiğini söylediği belirtildi.

Kurşunlara hedef olarak ölen komşu kadın Ayşe Aydemir'in de bu sırada aynı araçta bulunduğu ve gizli ilişkiye aracılık ettiği öne sürüldü.


Oğlunun da anlattığı bu manzara karşısında cinnet geçirip, çifte cinayeti işlediği öne sürülen katil zanlısı henüz yakalanmadı. Cenazeler ise otopsi sonrası yakınlarına teslim edilip, toprağa verilmek üzere Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi'ne gönderildi.

ÖLEN KADININ 6 ÇOCUĞU VAR

[PAGE]



BABAANNE: 6 ÇOCUĞA NASIL BAKACAĞIM

Katil zanlısı Murat Kutlu'nun annesi 65 yaşındaki Fatma Kutlu, oğlunun özel güvenlik görevlisi olarak çalıştığını, gelininin ölümü ve oğlunun cezaevine girecek olmasının da aileyi parçaladığını söyledi.

Katil zanlısı oğlunun kazancı dışında gelirleri olmadığını, cinayeti gören torunu M'nin dışında 3, 4, 6, 10 ve 11 yaşındaki torunları bulunduğunu belirten babaanne,

"Hiçbir gelirimiz yok. Ocağımıza ateş düştü. Bir evimiz var. Onu satmak istedik, kimse almadı. Geçim sıkıntısı çekiyoruz. Murat'ın 6 çocuğu var. 6'sının da psikolojisi bozuldu. Ben bunlara nasıl bakacağım. Devletten destek bekliyoruz" dedi.