BIST 10.173
DOLAR 32,28
EURO 34,97
ALTIN 2.446,37
HABER /  DÜNYA

Bruma akıllara Ribery’i getirdi

Galatasaray’ın genç transferi Bruma, süratı, pasları, şık hareketleriyle akıllara eski Galatasaraylı futbolcu Franck Ribery’i getirdi.<br/>S...

Abone ol

Galatasaray’ın genç transferi Bruma, süratı, pasları, şık hareketleriyle akıllara eski Galatasaraylı futbolcu Franck Ribery’i getirdi.
Sarı kırmızılı forma ile ilk kez 11’de başlayan genç oyuncu, Çaykur Rizespor maçında kaçırdığı net gollere rağmen büyük beğeni topladı. Sporting Lizbon’dan transfer edilen 19 yaşındaki Portekizli futbolcu Bruma, gösterdiği performans ile akıllara Avrupa’da yılın en iyi oyuncusu olan Franck Ribery’i getirdi. Maç esnasında gösterdiği performans ile taraftarları kendisine hayran bırakmayı başardı.
Maç sonrası konuşan Bruma, “Sahada çok iyi bir G.Saray vardı. Ancak girdiğimiz gol pozisyonlarını bir türlü değerlendiremedik. Futbolda böyle şeyler olabiliyor. Ancak bizim takım olarak bu maçı geride bırakıp önümüze bakmamız gerektiğine inanıyorum. Tanrıya şükürler olsun ki çok iyi bir maç çıkardığımı düşünüyorum. Bu sadece benim değil, arkadaşlarımın da eseri. Artık kafamızı kaldırıp savaşçı bir kimlikle geleceğe odaklanmalıyız” dedi.
(İHA)