BIST 9.804
DOLAR 32,53
EURO 34,98
ALTIN 2.429,58
HABER /  GÜNCEL

Bozdağ'dan Gökçek'e acil çağrı: Etik olan...

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, istifası istenen 3 büyükşehir belediye başkanı için konuştu. Bozdağ, "Bu saatten sonra etik olan bu çerçevede adım atmaktır" dedi... Bozdağ Adil Öksüz için de "Türkiye'de birileri saklıyor olabilir" dedi.

Abone ol

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, istifası istenen 3 büyükşehir belediye başkanı için konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Ankara, Bursa ve Balıkesir Belediye başkanlarının istifasının istendiğini belirtip "Direnirlerse bedeli ağır olur" sözleriyle ilgili konuşan Bozdağ, başkanları bir an önce istifaya etmeye çağırdı.

A Haber'de Murat Akgün'ün programa konuk olan Bozdağ şunları söyledi:

KULAĞINI TIKAYAN KENDİSİ ZARAR GÖRÜR

"Görevden ayrılmaları partimizin 2019'a daha da güçlenerek gitmesini sağlayacaktır. Halkın ortaya çıkan iradesine kim kulağını tıkarsa kendisi seçim zamanında da başka zamanlarda da zarar görür. Herkesin bu iradeyi ortaya koyması lazım. Bu iradeye kulak vermediği takdirde vatandaş bu iradesini her zaman duyurdu."

SEÇİLMELERİ İÇİN HEP BERABER ÇALIŞTIK

"Arkadaşlarımızın bu değişim iradesine uygun davranacağını inanıyorum. Bu saatten sonra etik olan bu çerçevede adım atmaktır. Biz bunların belediye başkanı seçilmesi için hep beraber çalıştık. Bir aksama sıkıntı olduğu zaman buna müdahale edilmeyecek mi?"

TEKNİK DİREKTÖR DEĞİŞİKLİK YAPACAK

"Bu bir nevi maçta aksayan yerde teknik direktörün değişiklik yapması gibidir. Böyle bir değişikliği yapma ihtiyacı duyuyorsa teknik direktör, yapacak. AK Parti'nin yaptığı demokrasinin sağlıklı işleyişi bakımından halktan gelen taleplere kulak kabartmasıdır. Biz halkın  dediklerine uyan bir yaklaşım sergiliyoruz."

ETİK OLAN BU ÇERÇEVEDE BİR ADIM ATMAKTIR

"Artık bu saatten sonra etik olan bu çerçevede bir adım atmaktır. Görevlerinden ayrılmaları 2019'a giden süreçte partimizin güçlenerek bu yolda yürümesine büyük bir destek olacağı gibi kendilerine de imkan açacaktır."

ADİL ÖKSÜZ'Ü BİRİLERİ TÜRKİYE'DE SAKLIYOR OLABİLİR

Bozdağ, 15 Temmuz darbesinin kilit ismi Adil Öksüz'ün nerede olduğuyla ilgili ise "Türkiye'de birileri saklıyor olabilir" ifadelerini kullandı...

Ayrıntılar geliyor...