BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,85
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

Böyle vahşet görülmedi

Denizli’de bir kişi, 5 yıl önce boşandığı eşine ilgi gösterdiğini iddia ettiği kişiyi önce öldürdü, daha sonra cinsel organını keserek ağzın...

Abone ol

Denizli’de bir kişi, 5 yıl önce boşandığı eşine ilgi gösterdiğini iddia ettiği kişiyi önce öldürdü, daha sonra cinsel organını keserek ağzına koydu.
Olay gece 23:30 sıralarında Karaman Mahallesi’nde meydana geldi. 5 yıl önce boşandığı eşine ilgi gösterdiğini iddia ettiği S.Y.’nin (41) evine giden İ.Ç. (40), 4.kattaki eve balkondan tırmanarak girdi. Balkon kapısının camını kırarak içeri giren İ.Ç., S.Y.’nin evde imam nikahlı şekilde yaşadığı şahsı bıçakladı. Kadın evden kaçmayı başarırken, İ.Ç. S.Y.’yi defalarca bıçakladı. Aldığı bıçak darbelerinin ardından hayatını kaybeden S.Y.’nin cinsel organını da kesen şahıs, bunu maktulün ağzına koydu.
Bu sırada komşuların haber vermesiyle olay yerine gelen polis ekipleri, İ.Ç.’yi kaçamadan suç aletiyle birlikte yakaladı. İ.Ç. polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken, olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.
S.Y.’nin cenazesi savcının yaptığı işlemlerin ardından otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı. İ.Ç.’nin bir süredir cezaevinde olduğu ve denetimli serbestlikle dışarı çıktığı öğrenildi.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
(İHA)