BIST 10.277
DOLAR 32,28
EURO 34,79
ALTIN 2.395,76
HABER /  GÜNCEL

Böyle vahşet görülmedi!

Hatay'ın İskenderun İlçesi’nde 45 yaşındaki Zeki Gökalp, kuzenini önce pompalı tüfekle vurdu, ardından satırla boğazını kesti

Abone ol

Olay, öğle saatlerinde Barbaros Mahallesi Ziya Gökalp Caddesi üzerinde meydana geldi. Zeki Gökalp alacak verecek meselesi nedeniyle husumeti bulunduğu amcasının oğlu 59 yaşındaki Bekir Gökalp’i halının arasında sakladığı pompalı tüfekle cadde üzerinde vurduktan sonra satır tabir edilen bıçakla boğazını kesti. 

OLAYDA KULLANDIĞI SATIR ÜZERİNDEN ÇIKTI

Çevrede bulunan vatandaşların duruma müdahale etmesi üzerine Zeki Gökalp, 31 UD 895 plakalı motosikletine binerek olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Ambulansla İskenderun Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Bekir Gökalp yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Şüphelinin şehir merkezine doğru motosikletle kaçtığı ihbarını alan polis ekipleri, verilen eşkal üzerine şüpheliye yakalamak için araştırma başlattı. Şüpheli Zeki Gökalp, kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Zeki Gökalp’in motosikletinden olayda kullanılan satır çıkarken, cinayet zanlısının emniyetteki işlemleri devam ediyor.

EĞLENCE MERKEZİNE FUHUŞ BASKINI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

26 KADIN GÖZALTINA ALINDI

Şişli'de bir eğlence merkezinde fuhuş pazarlığı yapıldığı ihbarı üzerine baskın yapan polis, aralarında 19’u Rus, Ukrayna ve Moldovya uyruklu toplam 26 kadını gözaltına aldı.

Bazı kadınlar tanınmak için yüzlerini giysi ve elleriyle saklarken, bazıları ise fotoğraflarını çeken basın mensuplarına bazıları ise poz verdi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Kumar Büro Amirliği’ne bağlı ekiplerine, Şişli’deki bir eğlence merkezinde fuhuş pazarlığı yapıldığı ihbarı geldi. Harekete geçen ekipler, önce eğlence merkezi çevresinde önlem aldı. Bunun üzerine 3 polis memuru müşteri gibi içeriye girdi. Masalarına davet ettikleri kadınlarla otelde fuhuş yapmak için 300 TL’ye anlaştı. Polisler, dışarıda bekleyen meslektaşlarını baskın yapılması için mesaj çekti. Yapılan baskında kaçmaya çalışan kadınlar birer birer yakalandı.

Aralarında 19’u, Rus, Ukrayna ve Moldovya uyruklu toplam 26 kadın gözaltına alındı. Sağlık kontrollerinin ardından kadınlar Gayrettepe’deki Asayiş Şube Müdürlüğü’ne getirildi. Kadınların bazı tanınmamak için yüzlerini giysi ve elleriyle gizlerken, bazı kadınlar ise fotoğraflarını çeken basın mensuplarına poz verdi. Yabancı uyruklu kadınların sınırdışı edileceği, Türk kadınların ise ifadelerinin alındıktan sonra serbest bırakılacağı belirtildi.

ENSEYE TOKAT CİNAYETİ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]ŞAKA ÖLÜMLE BİTTİ

Bursa’nın İnegöl İlçesi’nde iki gün önce yeni açacağı oto yıkıma-yağlama yerinin önünde bıçaklandıktan sonra araçla korkuluklara sıkıştırılarak öldürülen 30 yaşındaki Ahmet Arun'un cinayet zanlısı oldukları iddiasıyla biri kadın 3 kişi gözaltına alındı. Çevredeki işyerlerinin güvenlik kameralarının incelenmesi sonucu kimlikleri tespit edilen zanlılar, susma hakkını kullandıklarını bildirerek ifade vermediler.

Mahmudiye Mahallesi 10’uncu Sokak’ta henüz faaliyete geçmemiş olan oto yıkama-yağlama dükkanının önünde geçen çarşamba günü saat 08.00'de kanlar içindeki erkek cesedini görenler, durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ve olay yeri inceleme ekipleri, vücudunda bıçak darbeleri bulunan ve sac korkuluklara araçla sıkıştırılarak öldürülen kişinin, yeni açılacak oto yıkama-yağlama dükkanının sahibi Ahmet Arun olduğunu belirledi.

Çevrede yapılan arama sırasında cinayette kullanılan kanlı bıçak, boş bir arsada bulundu.

Yapılan ilk soruşturmada, Ahmet Arun’un gece işyeri yakınlarında içki içtiği ve daha sonra kimliği belirlenemeyen kişilerle kavga ettiği öğrenildi.

GÜVENLİK KAMERALARI İNCELEREK BULUNDU

Cinayetle ilgili soruşturmayı sürdüren polis ekipleri çevredeki güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye aldı. Bölgeden geçen 16 UY 530 plakalı aracı tespit eden polis, soruşturmayı bu yönde derinleştirdi ve araç bir gün sonra Organize Sanayi Bölgesi Kavşağı’nda seyir halindeyken durdurularak yakalandı. Şüphelilerin kimliklerini tespit eden polis, arama çalışmalarını sürdürürken, olaydan sonra Manisa’nın Akhisar İlçesi’ndeki akrabalarının yanına giden ve cinayeti işlediği iddia edilen Ercan Aydemir, İnegöl'e dönerek polise teslim oldu. Aydemir’e yardım ettiği bildirilen Hatice Kızman ve Serkan Sebirli de polis tarafından gözaltına alındı.

İddiaya göre cinayet Ahmet Arun, Serkan Sebirli ve kız arkadaşları Hatice Kızman ile birlikte alkol alan Ercan Aydemir'e, yanlarına gelen Ahmet Arun'un arkadaşları ensesine vurarak şaka yapmak istemesi sonucu işlendi. Buna sinirleren Ercan Aydemir alkolünde etkisiyle tartıştığı Ahmet Arun'dan yanlarından ayrılan bu kişilerin adreslerini kendisine söylemesini istedi. Taraflar arasında çıkan tartışma kavgaya dönüşünce Arun, Aydemir'i kolundan ve bacağından bıçak araladı. Bu sırada belindeki bıçağını çıkartan Ercan Aydemir, arkadaşını önce bıçaklayarak öldürdü, daha sonra da otomobil ile üzerinden geçti. Bıçağı atan zanlı daha sonra Manisa'nın Akhisar ilçesindeki akrabalarının yanına kaçtı.

Emniyet Müdürlüğü’nde susma hakkını kullanarak ifade vermeyen 3 şüpheli adliyeye sevk edildi.