BIST 8.976
DOLAR 32,33
EURO 35,05
ALTIN 2.283,62
HABER /  GÜNCEL

Böyle vahşet görülmedi!

Antalya'da bir restoranın tuvaletini temizlemek için içeriye giren personel gördüğü manzara karşısında dehşete düştü

Abone ol

Antalya'nın Alanya İlçesi’nde bir restoranın tuvaletindeki kulezetin içinde bacakları kırılıp, gözleri oyulmuş olarak öldürülmüş bir kedi bulundu. Güvenlik kameralarından kediyi katleden kişiyi tesbit eden polis, şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

screen-shot-2012-06-20-at-9.08.18-am.png

Olay önceki gün Keykubat Caddesi’ndeki bir restoranda ait tuvalette meydana geldi. Restoran çalışanlarının yemek artıklarıyla beslediği sokak kedisi su içmek için tuvalete girdiği sırada kimliği belirsiz 50-55 yaşlarındaki bir kişi tarafından yakalandı. Kedinin bacaklarını kırıp gözlerini oyan kimliği belirsiz kişi klozete atarak boğdu. Yaklaşık 20 dakika sonra tuvaletten çıkan saldırgan kayıplara karıştı.

TUVALETİ TEMİZLEMEYE GELDİKLERİNDE ŞOK OLDULAR

screen-shot-2012-06-20-at-9.08.25-am.pngTuvaleti temizlemek için klozetin kapağını kaldırılan restoran çalışanları uzun süredir besledikleri kedinin ölüsü ile karşılaştı. Olay yerine polisi çağıran personel, güvenlik kameralarının kayıtlarını inceledi. Kimliği belirsiz bir kişinin kediyi takip edip peşinden tuvalete girdiği belirlenirken, zanlının kediyi katlettikten sonra tuvaletten çıkarak uzaklaştığı anlaşıldı. Kediyi bulunan işyeri çalışanı Mustafa Yumoş, "Olaydan çok etkilendim. Bunu yapan insan olamaz" diye sitem etti. Kamera görüntülerini incelemeye alan polis zanlıyı yakalamak için soruşturma başlattı.