BIST 10.939
DOLAR 32,22
EURO 35,06
ALTIN 2.451,79
HABER /  GÜNCEL

Böyle hırsızlık görülmedi

İnternethaber'in haberlerini çalan bu site, kendi sitesine bile hırsızlığının haberini koydu. Evet böyle hırsızlık görülmedi.

Abone ol

Bir site vardı... Adı lazım değil... Haberlerimizi robot ile çalıp aynen sitelerinde aktarıyorlardı. Öyle ki onların bu hırsızlığını haber yaptık, tutup onu da okurlarına aktardılar. Allah'ın sopası yok ki...

Hırsızlık yaparsanız olacağı budur. Çekirge bir sıçrar iki sıçrar üçüncüde böyle hırsızlığını kendi eli ile teşhir eder. Ama yüzsüz çıktılar. Özür dilemek yerine "biz kaynak olarak İnternethaber'i veriyorduk" dediler.

Bu da "yavuz hırsız ev sahibini bastırır" mantığından başka bir şey değildi. Bu yüzsüzlerin yaptığı da bu oldu. Yani yüzsüzlüklerini de teşhir ettiler. Oysa bu sitede yayınlanan haberler;

1-İnternethaber'de yayınlanan haberler AA (Anadolu Ajansı) kaynaklıdır. Bu haberleri sadece ve sadece abone olup, aylık ücretini ödeyenler kullanabilir.

2-Bu sözüm ona haber sitesi sadece İnternethaber'in emeğini değil, resmi devlet ajansı olan AA'nın da haberlerini çalmaktadır.

3-Bu haberleri siteye koymak için emek harcanmakta, 24 saat editörlerimiz okurlarımızı günün gelişmelerinden haberdar etmek için ter dökmektedir.

Bu haberleri robotla alıp siteye atmak ve altına İnternethaber'i kaynak olarak vermek, bu emek hırsızlığını hiç bir şekilde mazur gösteremez. Zira İnternethaber, diğer  siteler gibi haberi AA'dan alıp copy-paste yöntemi ile aktarmamaktadır. Haberi işleyip okurlarına iletmektedir. (Kendileri de bunun bilincine varmışlar-nasıl olmuşsa-ki başka bir site yerine bizim haberlerimizi çalıyorlar)

4-Hırsız hırsızdır... Yüzsüz hırsız ise en beteridir... Tıpkı bu sitedekiler gibi... Üstelik adres ve telefonlarını, künyelerini veremeyecek kadar korkak hırsızlar...