BIST 10.793
DOLAR 32,21
EURO 34,84
ALTIN 2.411,56
HABER /  SPOR

AZ Alkmaarda tanıdık bir sima

Fenerbahçe'nin rakibi AZ Alkmaar'da tanıdık bir isim var. Uzun yıllar Trabzon forması giyen Şota taraftarına seslendi.

Abone ol

Uzun yıllar Trabzonspor'un formasını giyen Shota Arveladze, AZ Alkmaar'lı taraftarlara seslenerek "Gruptaki en zor kurayı çektiğimizi düşünüyorum. İşimizin kolay olmayacağını şimdiden söyleyebilirim, çünkü Fenerbahçe seyircisi müthiş derecede fanatikler. Rövanş maçında Fenerbahçe ile oynayacağımız maçta, stadyum AZ Alkmaarlı seyirciler tarafından doldurulmalıdır. Güzel bir şehir olan İstanbul'da oynayacağımız ilk maçta da seyircilerimizin bizleri yalnız bırakmaması gerekir. Orada alabileceğimiz bir hasarı, kendi evimizde düzeltebilecek bir kapasiteye sahibiz" diyerek Fenerbahçe'yi eleyebileceklerini söyledi.

HOLLANDA BASINI
AZ Alkmaar'ın Fenerbahçe ile eşleşmesine Hollanda basını da geniş yer verdi. Yazılı basında genel görüş, Fenerbahçe kurasının çekilebilecek en zor kura olması yönünde oldu. Şükrü Saraçoğlu Stadını 'Kadiköy Boğası' olarak niteleyen gazeteler, AZ Alkmaar'ın Kadıköy Boğalarına boğulmaması için çok efor sarf etmesi gerektiğini ve işlerinin kolay olmadığını yazdı.

AZ Alkmaar'ın UEFA Kupasında bir Türk takımı olan Kayserispor'u eleyerek yoluna devam ettiğini yazılarında belirten gazeteler, yine bir Türk takımı olan Fenerbahçe tarafından elenebileceği şansının yüksek olduğunu belirttiler.