BIST 10.560
DOLAR 32,20
EURO 34,95
ALTIN 2.415,84
HABER /  GÜNCEL

Böyle amca olmaz olsun

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, 2 yeğenini döverek bacaklarını kırdığı iddia edilen kişi, gözaltına alındı.

Abone ol

Alınan bilgiye göre, Yakup K. (33), bir tatil sitesinde, yeğenleri Kadir K. (7) ve Süleyman K. (11) ile oğlu Süleyman K'ye (10) rastladı. Balıkçılık yapan Yakup K, evden kaçtıklarını öne sürdüğü yeğenleri ve oğlunu balıkçı barınağına götürdü.
Yakup K, burada yeğenlerinin ellerini bağlayarak dövmeye başladı. Çocuğun sesini duyan çevre sakinleri, durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, Yakup K'yi gözaltına aldı.
Darbedilen çocuklar ise Burhaniye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan muayenede, Süleyman K. (11) ile kardeşi Kadir K'nin her iki bacağının da kırıldığı tespit edildi.
Yakup K, çocukların annesi Arzu Y'nin şikayetçi olmaması üzerine, ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.
Ahmet K'dan boşandığı öğrenilen Arzu Y, gazetecilere, "Amca, baba yarısı sayılır. Bunu yeğenlerine nasıl yapar? Üstelik kendi çocuğunu ayırıp, sadece benim çocuklarımı dövmüş. Kendisinden şikayetçi olmadım. Allah'ından bulsun" dedi.
Burhaniye Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Mehmet Cüneyt ise çocukların hastaneye getirildiğinde perişan halde olduklarını ifade ederek, "Bacaklarında kırıklar, vücutlarında morluklar vardı. Ortopedi uzmanı arkadaşımız tedavilerini yapıyor. Kısa sürede iyileşmeleri için elimizden geleni yapıyoruz. Tedavileri 2 hafta kadar sürecek" diye konuştu.