BIST 9.717
DOLAR 32,56
EURO 34,93
ALTIN 2.442,56
HABER /  EKONOMİ

Bosch'dan dünyaları alan buzdolabı

Bosch Ev Aletleri'nin 525 litre hacimli ve üstten donduruculu yeni NoFrost buzdolabı, çelik görünümlü dış yüzeye sahip bulunuyor.

Abone ol

Bosch ''KDN64VL20N XL'' NoFrost buzdolabı, sahip olduğu 525 litrelik geniş hacmi ile toptan alışveriş yapan kalabalık aileler ve toptan alışveriş yapanlar için daha fazla saklama alanı sunuyor.

Yapılan açıklamaya göre, Bosch Ev Aletleri'nin 525 litre hacimli ve üstten donduruculu yeni NoFrost buzdolabı, çelik görünümlü dış yüzeye sahip bulunuyor. Enerji verimlilik sınıfı A olan buzdolabı, yıllık 419 kWh elektrik tüketiyor. A enerji sınıfına göre yüzde 20'ye varan oranlarda daha az enerji kullanan Bosch XL NoFrost, bu özelliği ile hem doğaya hem de aile bütçesine katkı sağlıyor.

Nem korumalı CrisperBox çekmecesine sahip olan buzdolabı, bu çekmece ile vitamin ve nem kaybını önleyerek sebze ve meyvelerin besin değerlerini daha uzun süre taze olarak muhafaza ediyor.

Bosch XL NoFrost buzdolabında balık, peynir ve sucuk gibi yiyeceklerin saklanabileceği ChillerBox özel bölüm de bulunuyor. Dondurucudan gelen soğuk buhar sayesinde diğer bölümlere göre 2-3 derece daha soğuk olan ChillerBox içerisinde yiyecekler daha uzun süre taze kalıyor. Ayrıca kokuları da tamamen kendi bölgelerinde kalarak, buzdolabındaki diğer yiyecek ya da içeceklere karışmıyor.

Bosch'un yeni NoFrost buzdolabı, ayrıca tek hareketle buz kırmayı sağlayan Icetwister özelliğine de sahip bulunuyor.