BIST 9.683
DOLAR 32,54
EURO 34,95
ALTIN 2.426,39
HABER /  GÜNCEL

Borsaya giden yol PTT işyerlerinden geçiyor

Borsayı tüm Anadolu’ya taşımayı hedefleyen PTT A.Ş., Türkiye’de aracı kurumların faaliyet göstermediği pek çok yerde borsacılık hizmetleri sunuyor.

Abone ol

PTT A.Ş.’nin Türkiye genelindeki faaliyetleri geleneksel posta hizmetlerinin çok daha ötesinde. Köklü geçmişinin, güvenilirliğinin ve yaygın hizmet ağının avantajlarını kullanan PTT, borsa işlemlerinde de size en yakın adres.

Borsayı tüm Anadolu’ya taşımayı hedefleyen PTT A.Ş., Türkiye’de aracı kurumların faaliyet göstermediği pek çok yerde borsacılık hizmetleri sunuyor. PTT’nin Gedik Yatırım Menkul Değerler A.Ş. ile yaptığı işbirliği neticesinde herkes borsaya girebiliyor, kârlı yatırım hizmetlerinden PTT güvencesiyle faydalanabiliyor.

Yatırımlarını değerlendirmek isteyen tasarruf sahiplerinin yatırım hesabı açarak işlem yapabilmesi için öncelikle Posta Çeki Hesabı açtırması gerekiyor. Eğer şahıs PTT müşterisiyse, talep etmesi durumunda sözleşme adresine gönderiliyor. Bu sözleşmeyi dolduran müşteri belgesini hiçbir ücret ödemeden PTT’ye ücretsiz postalayabiliyor.

Bu hizmetten faydalanmak isteyen kişiler Gedik Yatırım Menkul Değerler A.Ş.’nin uzmanlarından 0800 314 0 435 numaralı telefonu arayarak ücretsiz bilgi edinebiliyor. Borsa İstanbul’a giden yol PTT işyerlerinden geçiyor.

PTT