BIST 10.173
DOLAR 32,28
EURO 34,95
ALTIN 2.445,93
HABER /  DÜNYA

Bordo-mavili’lerden Başbakan’a sevgi gösterisi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Trabzonspor Tesisleri ziyareti sonrasında Bordo Mavili taraftarların sevgi gösterileri ile karşılaştı. <br/>B...

Abone ol

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Trabzonspor Tesisleri ziyareti sonrasında Bordo Mavili taraftarların sevgi gösterileri ile karşılaştı.
Başbakanlığa ait ‘OBA’ isimli helikopterle Rize’den saat 17.40 sıralarında Trabzon’a gelen Erdoğan, Trabzonspor Tesisleri’ni ziyaret ederek Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Yönetim Kurulu üyeleri ve futbolcularla görüştü. Burada kendisine Bordo Mavili kaşkol hediye edilen Erdoğan, yaklaşık 1,5 saat süren ziyaret sonrasında havalimanına gitmek üzere Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nden ayrıldı. Erdoğan’ı tesislerin çıkışında bekleyen bir grup Bordo Mavili taraftar kendisine sevgi gösterilerinden bulunurken, Erdoğan aracından inerek taraftarlarla bir süre sohbet etti. Erdoğan, dün akşam oynanan Trabzonspor-Çaykur Rizespor maçını hatırlatarak “Gerçekten çok güzel bir maç oldu. Ben bugüne kadar 1. derecede Trabzonspor Kulübü’nü ziyaret ettim. 1. derecede Çaykur Rizespor kulübünü ziyaret ettim. Fenerbahçeli olduğum halde Fenerbahçe kulübünü ziyaret etmedim. Beşiktaş’ı ve Galatasaray’ı ziyaret etmedim” dedi. Erdoğan, daha sonra Trabzon Havalimanı’na hareket etti.
Öte yandan Erdoğan’ın Trabzonspor’u ziyareti sırasında eşi Emine Erdoğan Trabzon Valisi Abdil Celil Öz’ün eşi Rukiye Öz’ün davetlisi olarak Vali Konağı’nda ağırlanırken, kızı Sümeyye Erdoğan ise bir süre önce ibadete açılan Ayasoyfa Müzesi’ni ziyaret etti.