BIST 10.046
DOLAR 32,35
EURO 34,73
ALTIN 2.408,61
HABER /  DÜNYA

Bordo-Mavililer Başkent’te

Ziraat Türkiye Kupası finalinde yarın Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Trabzonspor, bugün Ankara’ya geldi.<br/>Türk Hava Yolları’na (THY) ai...

Abone ol

Ziraat Türkiye Kupası finalinde yarın Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Trabzonspor, bugün Ankara’ya geldi.
Türk Hava Yolları’na (THY) ait özel uçakla saat 14.00’da Esenboğa Havalimanı’na gelen bordo-mavili kafilede, yöneticiler, teknik heyet ve 22 futbolcu yer alıyor. Taraftarların karşıladığı Karadeniz ekibinde, daha önce kadro dışı bırakılan Janko ve Emerson, gelecek sezon takımda düşünülmeyen Alanzinho ve Bamba ile takımdan ayrılmak isteyen ve sakatlığı nedeniyle ülkesine gitmesi için Teknik Direktör Tolunay Kafkas tarafından izin verilen Arjantinli Gustavo Colman dışında eksik bulunmuyor. Bordo-mavili kafile yoğun güvenlik önlemleri eşliğinde maç öncesinde kamp yapacağı otele hareket etti.
Yarınki maç öncesi, iki takımın teknik direktörleri birer futbolcuyla Ankara Hilton Oteli’nde saat 18.00’de ortak basın toplantısı düzenleyecek. Trabzonspor’dan Teknik Direktör Tolunay Kafkas ile kaptan Tolga Zengin’in de katılacağı toplantıya, Fenerbahçe’den Teknik Direktör Aykut Kocaman ile Emre Belözoğlu yer alacak. Bu sezon 51. düzenlenen Türkiye Kupası’nda, final maçı yarın saat 20.45’te Ankara 19 Mayıs Stadı’nda oynanacak.
(İHA)