BIST 10.248
DOLAR 32,25
EURO 34,68
ALTIN 2.394,43
HABER /  DÜNYA

Boluspor’a kim yeniden aday oldu?

PTT 1. Lig takımlarından Boluspor’da 24 Mayıs’ta yapılacak olan olağan kongre öncesinde Boluspor Başkanı Abdullah Abat’ın yeniden aday olaca...

Abone ol

PTT 1. Lig takımlarından Boluspor’da 24 Mayıs’ta yapılacak olan olağan kongre öncesinde Boluspor Başkanı Abdullah Abat’ın yeniden aday olacak. Genç Başkan yönetimde yeni yüzler ve vizyonla delegelerden destek isteyecek.
Boluspor’da kongre öncesinde sessizlik hakim. Geçen sezon istenilen başarı elde edilemeyen Boluspor’da başkanlık koltuğunda ilk yılını geçiren Boluspor Başkanı Abdullah Abat, 24 Mayıs’ta yapılacak olan kongrede tekrar aday olacağını açıkladı. Abat’ın yeni yüzler ve genç isimlerle yola devam edeceği ve 3 yıllık plan yaparak delegelerden destek isteyeceği belirtildi. Geçtiğimiz sezon takımın istenilen performansı verememesi ve yapılan hatalar göz önünde bulunduran Abdullah Abat bu kez adımlarını sağlam atıyor. Yönetimde bazı isimlerin Başkan Abat’la konuşarak dinlenmek istedikleri öğrenildi. Başkan Abat, geçmiş yönetimlerde görev yapmış ve tecrübe sahibi bir çok ismi kadrosuna katarak kongreye gidecek.
Boluspor’un 24 Mayıs’ta yapılacak olan kongresinde çoğunluk sağlanamazsa kongre 31 Mayıs’a ertelenecek. Abdullah Abat’a rakip olarak şu ana kadar kimse adaylığını açıklamadı.
(İHA)