BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,90
ALTIN 2.437,23
HABER /  GÜNCEL

Boğa Burcu Nisan ayında diğer aylara göre biraz daha içe çekilmeler yaşayabilirsiniz

10 Nisan itibariyle Jüpiter gerilemesiyle bazı konu ve olayların üzerinden geçmeniz gerekecek. Jüpiter bu sene ortaklı parasal konularda size fırsat ve şanslar sunmaktaydı.

Abone ol

Astrolog Hande Kazanova aylık burç yorumlarını inceledi. Boğa burcu Nisan ayında hangi etkiler altında olacak? Para, sağlık, aşk, kariyer konularında Boğa burcunu neler bekliyor?

Sosyal çevrenizdeki yoğunluklar ama birazcık yorulma etkisiyle nisan ayınız başlıyor sevgili Boğa ve yükselen Boğa’lar. Bu ay birazcık daha geri planda durmak ve dinlenmek işinize yarayabilir.

Nisan ayında diğer aylara göre biraz daha içe çekilmeler yaşayabilirsiniz. 5 Nisan’daki Yeniay harekete geçmemeniz gereken Yeniay’lardan bir tanesi olacak.

Diğer burçların aksine önemli adımlarınız ve başlangıçlarınız varsa bu ay yapmamaya özen göstermelisiniz. Kötü alışkanlıklarınızdan kurtulmak ve ruhsal konuların üzerine düşmek anlamında bu Yeniay’dan faydalanabilirsiniz.

10 Nisan itibariyle Jüpiter gerilemesiyle bazı konu ve olayların üzerinden geçmeniz gerekecek. Jüpiter bu sene ortaklı parasal konularda size fırsat ve şanslar sunmaktaydı.

Şimdi gerilemeyle birlikte bazı konu ve olayların üzerinden bir kez daha geçmenize neden olacak. 17 Nisan itibariyle Merkür, Koç Burcu’na geçiyor. Özel hayatınızı kendinize saklamak isteyeceksiniz. Kendinizi köşenize çekilebilir ve çabuk yorulabilirsiniz.

Bu dönem gelecek planlarınızı oluşturmak için şanslı bir dönem olacak. 19 Nisan’da Terazi Burcu’nda bir Dolunay gerçekleşiyor. İlişkilerimizin önemli olacağı bu Dolunay’ı iş, hizmet ve sağlık alanlarında yaşayacaksınız sevgili Boğa ve yükselen Boğa’lar.

Aynı zamanda sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir dönem olacak. 20 Nisan’da Venüs Koç Burcu’na geçiyor. Gücünüzü geri kazanmış olacaksınız sevgili Boğa’lar. Kendinize olan güveniniz yerine gelmeye başlayacak. Dışarıda ve doğayla baş başa olmak önem kazanıyor. Güzel bir ay diliyorum.

Kaynak : CevaplaTV