BIST 10.083
DOLAR 32,37
EURO 34,79
ALTIN 2.441,88
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Bob Dylan konseri Soma için 10 Lira

Mayıs ve Haziran aylarındaki bir çok ünlü ismin Türkiye'de gerçekleşecek konserlerinde indirime gidildi ve gelirlerin Soma'ya bağışlanacağı belirtildi.

Abone ol

Manisa Soma'da meydana gelen maden faciasının ardından Türkiye'de konser verecek olan dünyaca ünlü isimler de Soma'ya destek kararı aldı.

 Mayıs ve Haziran ayları içerisinde gerçekleşecek One Love Festival, Babylon Soundgarden İstanbul, Bob Dylan, Travis, Pixies, Sun Ra Arkestra ve Belleruche etkinliklerinin bilet gelirlerinin tamamı Soma’ya destek olarak Toplum Gönülleri Vakfı’nın Soma Gençlik Bursu’na bağışlanacak.

One Love Festival, Babylon Soundgarden, Bob Dylan, Travis, Pixies, Sun Ra Arkestra, Belleruche için bilet fiyatı karegorileri 10-20-40-60-80-100-150-200-250 TL olup sadece Bob Dylan konserine ek olarak 500 TL kategorisi mevcut.

Müzikseverler bu kategorilerden diledikleri oranı seçip biletini satın alabilecek ve bu miktarda yardımı bağış yapmış olacaklar.

Biletler Biletix üzerinden saat satışa sunulmuştur. Bilet gelirleri bağışı Toplum Gönüllüleri Vakfı’nın Soma Gençlik Bursu’na katkıda bulunacaktır.