BIST 9.456
DOLAR 32,60
EURO 34,81
ALTIN 2.495,47
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

BluTV'nin yeni sıra dışı dizisi 'Bartu Ben'den ilk teaser paylaşıldı!

Ödüllü yönetmen Tolga Karaçelik’in yönetmen koltuğunda oturduğu, başarılı oyuncu Bartu Küçükçağlayan’ın ise hem başrolünde olduğu hem de senaryosunu yazdığı ‘Bartu Ben’in ilk ilk teaser paylaşıldı! Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği BluTV’nin yeni dizisi eğlenceli ve sıra dışı konusu ile çok konuşulacak.

Abone ol

Bu yıl Kelebekler adlı filmde yönetmen Tolga Karaçelik’le birlikte çalışan ünlü oyuncu Bartu Küçükçağlayan, bu kez bir dizi projesi için Karaçelik’le bir araya geldiler. Bartu Küçükçağlayan’ın hem senaryosunu yazdığı hem de başrolünde olduğu dizide bir az ünlünün az daha ünlü olma hikayesi anlatılıyor.

Senaryosunu kendisinden yola çıkarak Bartu Küçükçağlayan’ın yazdığı ve başrolde yer alacağı Bartu Ben isimli dizinin yönetmenliğini Tolga Karaçelik üstlenecek. Tolga Karaçelik ve Bartu Küçükçağlayan, Sundance ödüllü ‘Kelebekler’ filminin ardından bu sefer ‘Bartu Ben’de buluştu. Sıra dışı ve eğlenceli konusuyla izleyiciyi yakalayacak diziden ilk teaser yayınlandı. ‘Bartu Ben’ dizisinden ilk teaser paylaşıldı. Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği dizi çok yakında BluTV’de izleyicilerle buluşacak.