BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  MEDYA

Bizim Hikaye 3.bölüm fragmanı Barış polisten kurtulabilecek mi?

TÜRKİYE'nin Shameless uyarlaması olan Bizim Hikaye 3.bölüm fragmanı yayınlandı. Bu akşam 3.bölümüyle ekrana gelecek olan Bizim Hikaye'de neler yaşanacak? Filiz ve Barış sevgili olacak mı? Bizim Hikaye 3.yeni bölüm fragmanı ve tüm detaylar internethaber'de.

Abone ol

Başrollerin Hazal Kaya ile Burak Deniz'in paylaştığı Bizim Hikaye 3.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Bizim Hikaye yeni bölüm bu akşam neler yaşanacak? Bizim Hikaye yeni bölüm ile ilgili tüm detaylar internethaber'de.

Ekranların sevilen ve takip edilen dizisi Bizim Hikaye yayınlanan yeni bölüm fragmanıyla bomba gibi geliyor. Sevilen dizi Bizim Hikaye yeni bölümüyle bu akşam ekranda olacak. Dizinin yeni bölümünde Filiz'in Cemil'le birlikte polis gecesine gitmesi Barış'ı kıskandırırken, Cemil’e de Filiz'e olan hislerini anlatma fırsatı verir. İşte, Bizim Hikaye yeni bölüm fragmanı.

SON BÖLÜM NELER YAŞANDI?

Rahmet’i evinde kızıyla yakalayan Haşim sinirini Fikri’den çıkartır. Fikri ise yediği dayağın acısını karşısına ilk çıkan Hikmet’e kafa atarak çıkartır. Bu olaya şahit olan Barış müdahale etmek istese de Filiz engeller. Barış’ın Filiz’in yaşamını kolaylaştırmak için kendince bulduğu çözüm olayların daha da karışmasına sebep olur.

Fikri’nin maaş günü ortadan kaybolması tüm ailede panik yaratır ve her yerde Fikri’yi aramaya başlarlar. Fikri’nin kaybolması Barış ve Filiz’i Yunanistan’da sonlanacak maceralı bir yolculuğa sürükler. İstanbul’a dönüşlerinde Barış Filiz’le arasını düzeltmeye çalışırken, Cemil de Filiz’i polis gecesine davet eder.

Filiz’in yokluğunda İsmet’e bakan Şeyma’nın bir anlık dalgınlığı tüm korkularıyla yüzleşmesine sebep olur. Elibolların evini idare etme işi Tülay’a kalırken, Fikret tehlikeli deneyleriyle evdeki herkesi uğraştırır. Haşim’in yaptıklarına rağmen Rahmet’in Müjde’ye ders vermeye devam etmesi aralarında yeni heyecanların oluşmasına neden olur.