BIST 10.677
DOLAR 32,21
EURO 34,97
ALTIN 2.427,78
HABER /  POLİTİKA

Biz hepimiz Osmanlıyız

AK Parti Zonguldak İl Başkanlığı panosundaki yazı dikkatleri çekti. Bu slogan tanıdık...

Abone ol

AKP Zonguldak İl Başkanı Celil Uzun, gazeteci Hrant Dink’in öldürülmesinden sonra ‘Hepimiz Ermeniyiz’ sloganıyla bu yazının bir ilgisinin olmadığını, Osmanlı Haftası’nı kutladıkları için tesadüf olduğunu söyledi.

Zonguldak kent merkezinde AKP İl ve Merkez İlçe Başkanlığı’nın yer aldığı 6 katlı Vakıflar İşhanı’nın 3’ncü katında bulunan AKP binasının dış cephesinde bulunan elektronik panoda yer alan, ‘Biz Hepimiz Osmanlıyız. Osmanlı Haftası Kutlu Olsun. AKP İl Başkanlığı’ yazısı dikkat çekti.

AKP İl Başkanı Celil Uzun, ‘Biz Hepimiz Osmanlıyız’ yazısının gazeteci Hrant Dink’in öldürülmesinin ardından ortaya çıkan ‘Hepimiz Ermeniyiz’ sloganıyla ilgisinin olmadığını belirterek, şöyle konuştu:

“AKP olarak daha önce bez afişler hazırlayarak belirli gün ve haftaları kutluyorduk. Ancak bez afişle kutlama pahalıya mal oluyordu. Biz de ışıklı panoyla belirli gün ve haftaları kutlayarak, vatandaşlarımızı bilgilendirmeye başladık. Şimdi de Osmanlı Haftası. Osmanlı Haftası’nı kutlamak için böyle bir şey düşündük. Bu yazı Hrant Dink olayıyla ilgili, bağlantılı değil. Tamamen bir tesadüf..”