BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.497,16
HABER /  DÜNYA

Biyonik penisli adam gerdek gecesine kadar...

Geçirdiği kaza sonucu kaybettiği cinsel organı yerine 'biyonik penis' taktıran Muhammed Abad, evlendiği geceye kadar karısından bu gerçeği sakladı. Eşinin terk etmesinden sonra, Abad, aşkı yeniden arıyor...

Abone ol

İNTERNETHABER.COM/ÇEVİRİ-Korkunç bir trafik kazası sonrası penisini yitiren Muhammed Abad, ameliyatla sahip olduğu biyonik penisini eşinden evlendikleri geceye kadar saklayınca, evliliği sona erdi.

Abad'ın evliliği, bu gerçeği saklamasından dolayı son buldu. Abad şimdilerde ise 'gerçek aşk'ın peşinde...


KORKUNÇ KAZA SONRASI PENİSİNİ YİTİRDİ

Altı yaşında iken bir arabanın üzerinden geçmesi sonrası, genital ve uyluk bölgesinde ciddi yaralanmalar yaşayan Abad,  testisini kaybetti. Daha sonra Abad'a cerrahlar tarafından sekiz inç'lik (yaklaşık 8-9 cm arası) penis implant takıldı. 

18 AY HASTANEDE KALDI!

Doktorların kendisine yaşamak için yalnızca '12 saat mühlet' verdiği Abad, implant sayesinde tekrar ayakta işeyebilecek duruma geldi. Mucizevi kurtuluşunu anlatan Abad, 18 ay hastanede kaldığını anlattı.

biyonik-penisli-adam1.jpg

ONN/OFF DÜĞMELERİYLE ÇALIŞIYOR

'On' tuşu ile aktif hale gelen ve 'off' tuşu ile 'kapalı' moda geçen yapay penis mekanizması,  College London Üniversites tarafından, Abad'ın kolundan alınan bir parça ile yapıldı. 

biyonik-penis2.jpg

BAKİR ABAD MUTLULUĞU YAKALAMAK İSTEDİ AMA...

43 yaşındaki Abad, penisi sebebiyle 'bakir' olarak geçirdiği ömrünü güzel bir evlilikle taçlandırmaya niyetlenmişti ancak, karısından sakladığı bu sır hayalini kurduğu evliliğe engel oldu.

biyonik-penisli-adam.jpg

"EVLENDİKTEN 3 AY SORNA EŞİNİZ HAMİLE KALMAZSA..."

Abad, eşiyle yaşadığı sorun üzerinden, üzerinde hissettiği toplum baskısından da yakınarak "Eğer evlendikten sonraki üç aylık süreçte eşiniz hamile değilse, bizim kültürümüzde, insanlar soru sormaya başlar." dedi.

biyonik-penisli-adam-3.jpg