BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

Bisikleti böyle çaldı

Adana’da bir apartmanın bahçesinde bulunan bisikleti hırsızın çalıp sakin bir şekilde sürerek götürmesi, güvenlik kamerası tarafından saniye...

Abone ol

Adana’da bir apartmanın bahçesinde bulunan bisikleti hırsızın çalıp sakin bir şekilde sürerek götürmesi, güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.
Edinilen bilgiye göre olay, merkez Çukurova ilçesine bağlı Güzelyalı Mahallesi Turgut Özal Bulvarı üzerinde bulunan bir apartmanın bahçesinde meydana geldi. İddiaya göre Cemal U. (24), apartmanın bahçesine gündüz vakti gelerek herkesin gözü önünde, Üzeyir Kaya’ya (49) ait olan bisikleti alıp sürerek olay yerinden uzaklaştı. Zanlının bisikleti çok soğukkanlı bir şekilde çalıp götürmesi güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Bir süre sonra Kaya bahçeye geldiğinde, bisikletinin olmadığını görerek polise başvurdu. Polis güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyerek hırsızın Cemal U. olduğunu belirlerken, bunun üzerine evine yapılan baskında zanlı yakalandı.
Cemal U.’nun ifadesinde, paraya ihtiyacı olduğu için bisikleti 75 liraya sattığı, parayı daha sonra harcadığı öğrenildi. Zanlı, ifadesinin alınmasının ardından adliyeye sevk edildi.
(İHA)