BIST 9.916
DOLAR 32,45
EURO 34,74
ALTIN 2.437,69
MAGAZİN

Birce Akalay'dan şoke eden el hareketi!

Birce Akalay, önceki gece sevgilisi Can Tunalı ve “kız kardeşim ve ahretliğim” dediği Aslı Mavitan ile bir mekanda eğlendi. Aslı Mavitan’ın geceye dair story’den paylaştığı videolardaki bir detay ise özellikle dikkat çekti

Siyah Beyaz Aşk'ın güzel oyuncusu Birce Akalay,  önceki gece sevgilisi Can Tunalı ve “kız kardeşim ve ahretliğim” dediği Aslı Mavitan ile bir mekanda eğlendi. Türkçe ağırlıklı müziklerle coşan Birce Akalay ve Aslı Mavitan, şarkılara eşlik ettikleri anları videoya da aldı.

Aslı Mavitan’ın story’den paylaştığı videolardaki bir detay ise özellikle dikkat çekti. Birce Akalay, Şebnem Ferah şarkısı eşliğinde eğlenirken el hareketi yaptı. Bu videoyu gören Aslı Mavitan’ın takipçileri hemen silmesi için uyarı mesajları attı. Sabah saatlerinde Aslı Mavitan’ın sosyal medyada dolaşıma giren bu videoyu sayfasından sildiği görüldü.

Birce Akalay ile sanatçı bir aileden gelen eski haber spikeri Aslı Mavitan, geçen yıl 'Hayat Bazen Tatlıdır' dizisinde de beraber kamera karşısına geçmişti.

(Türkiye merkezli olarak yayın yapan internethaber.com sanal ortamda haberciliğe başlayan ilk haber sitelerinden biridir. 60 kişilik bir haber kadrosuna sahip olan internethaber.com, 2000 yılında İnternethaber Yayın Grubu adı altında faaliyete başladı. İstanbul Beşiktaş'ta ofisi bulunan İnternethaber Yayın Grubu bünyesinde tematik özellikli 11 site yer almaktadır. Bu siteler arasında gazeteciler, memurhaber, ekofinans, internetspor, elmaelma, haberoku, cevaplatv, haberciler, sinemakeyfi sporoku bulunuyor. 24 saat kesintisiz haber yayını yapan internethaber sitesinde Gündem, Siyaset, Spor, Magazin, Medya, Memur, Yaşam, Sağlık, Eğitim, Burç ve Son Dakika haberleri yer alıyor. İnternethaber.com sitesi Beşiktaş'ta Barbaros Bulvarı, Karahasan Sokak Numara 11'de hizmet veriyor.)

Sitene Ekle
Etiketler