BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
GÜNCEL

Ünlü dansçıyı ölüm sahnede yakaladı! Saniye saniye o anlar

Hindistanlı 58 yaşındaki ünlü dansçı Kalamandalam Geethanandan, Thrissur bölgesindeki bir tapınaktaki sahnede yere yığıldıktan sonra hayatını kaybetti. İşte saniye saniye o anlar.

Hindistan'da 58 yaşındaki ünlü dansçı Kalamandalam Geethanandan, Kalamandalam Üniversitesi Kültür ve Sanat Üniversitesi Thullal Bölümünün emekli başkanıydı.Sosyal medyada dolaşan görüntülerde 58 yaşındaki dansçının, Thrissur bölgesindeki bir tapınakta performans gösterisi sırasında fenalaştığı ve perküsyon sanatçısının önünde elleri katlanarak çöktüğünü görülüyor. Fenalaşan ve acilen hastaneye kaldırılan dansçı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığını ve hayatını kaybettiği açıklandı. Dansçı Geethanandan ölüm anı ise saniye saniye kaydedildi...

Kalamandalam Geethanandan 2000'de Sangeetha Nataka Akademi Ödülü de dahil olmak üzere birçok ödül aldı. Ayrıca 30'dan fazla Malayalam filminde rol aldı.

(Ulusal yayın yapan internethaber.com sanal ortamda haberciliğe başlayan ilk haber sitelerinden biridir. Türkiye'nin tanığı pek çok isim yazar kadrosunda yer almakta. Okur yorumlarının yanı sıra açık görüş köşesinden mesleki yazılara ve blog yazarlarına yer vermektedir. Açık görüşte 20'ye yakın uzman yazar olarak yer almaktadır. 60 kişilik bir haber kadrosuna sahip olan internethaber.com, 2000 yılında İnternethaber Yayın Grubu adı altında faaliyete başladı. İstanbul Beşiktaş'ta ofisi bulunan İnternethaber Yayın Grubu bünyesinde tematik özellikli 12 site yer almaktadır. 24 saat kesintisiz haber yayını yapan internethaber sitesinde güncel haberler ile birlikte, politika, sağlık, magazin, spor, memur ve eğitim ile son dakika haberleri yer alıyor.)

Sitene Ekle