BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Birand için mesai arkadaşları konuştu

Mehmet Ali Birand için çalıştığı Doğan TV önünde tören düzenlendi.

Abone ol

Duaların edildiği törende zaman zaman hüzünlü anlar yaşandı. Birand’ın meslektaşları ve uzun süre birlikte çalıştığı mesai arkadaşları gözyaşlarını tutamadı.

DÜNDAR: O BİZİM USTAMIZ

Törene katılan Can Dündar, “O bizim ustamız, örneğimiz, derdimizi paylaşan özel bir insan. Bizim için hakikaten baba yarısı. Acımız sonsuz.” dedi.

ÖZKÖK: GAZETECİLİK DERSİ VERİYORDU

Ertuğrul Özkök ise, “O bize gazetecilik dersi veriyordu da nasıl ölmek gerektiği dersi verdi. Allah hepimize öyle ölmek nasip etsin.” diye konuştu..

ÖZDEMİR: ÇOK ÜZGÜNÜZ

Cüneyt Özdemir de, “Çok üzgününüz. Ailemizden ferdi kaybettik. Bizim kaybımız önemli değil Türkiye gerçekten önemli bir gazeteciyi kaybetti.” ifadesini kullandı.

BEYAZIT ÖZTÜRK: BUGÜNÜ DE Mİ GÖRECEKTİM?

Beyazıt Öztürk ise, “Öyle garip bir şekilde uyandım ki sabah. Bugünü de mi görecektim? Mehmet Ali Birand sayesinde televizyonculuğa başladım. Bugün yaşadıklarımıza inanamıyoruz.” dedi.

Birand'ın muhabirlerinden Özay Erat da, “Hem görevimi yapmaya çalışıyorum. Oradan bakarken bana gülüyor. Hayatımızdan çok insan geçti ama o bizim bir muhabir arkadaşımızdı. Erken bıraktı gitti, keşke bırakmasaydı.” şeklinde konuştu.