BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

Bir tıkla puan nakite dönüşüyor

Netlioo, tüm dünyada uygulanan cash-back (para iadesi) sistemine farklı bir yapı kazandırarak internet üzerinden yapılan alışverişlerden kaz...

Abone ol

Netlioo, tüm dünyada uygulanan cash-back (para iadesi) sistemine farklı bir yapı kazandırarak internet üzerinden yapılan alışverişlerden kazanç sağlamayı mümkün kılıyor.
Netlioo, sosyal alışveriş ağı hizmeti ile üyelerine online alışverişi kazançlı bir eğlenceye dönüştürüyor. Üyelerine anlaşmalı sitelerden yapacakları bireysel alışverişlerinin yanı sıra sosyal ağlarındaki arkadaşlarının da yapacakları alışverişlerden kazanmalarına imkan tanıyor.
Netlioo, şu an şemsiyesi altında yüzlerce marka barındırıyor. Her biri kendi kategorisinde başarılı markaların yer aldığı sitelerden alışveriş yapan kullanıcılar, Netlioo’ nun özel kazanç birimi olan Net Puan (NP) topluyor.
Alışveriş tutkunları için Netlioo platformu ayrı bir kazanç dünyasını sunuyor. İnternetten alışveriş yapmanın sağladığı kolaylıkların yanında, Alışverişi, karlı bir alışkanlığa dönüştürüyor.
Kendine özel network yapısıyla alışverişi çok daha eğlenceli ve karlı hale getiren Netlioo sitesine kullanıcılar, ya sosyal ağı aracılığıyla davetiye kodu ile ya da üyelik formunu doldurarak siteye üye olabiliyorlar.
Siteye www.netlioo.com’dan ulaşabiliyor.
(İHA)