BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Bir şehit daha

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü’nde kapalı atış poligonunda meydana gelen patlamada yaralanan polis memuru Ahmet Maraş, 11 gün sonra tedavi ...

Abone ol

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü’nde kapalı atış poligonunda meydana gelen patlamada yaralanan polis memuru Ahmet Maraş, 11 gün sonra tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü bahçesinin altındaki kapalı atış poligonunda 6 Haziran 2014 Cuma günü hedef mekanizmasının tamiri nedeniyle yapılan kaynak çalışması sırasında biriken barut gazının sıkışması sonucu meydana gelen patlamada yaralanan teknisyen polis memuru Ahmet Maraş (53), Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Seyhan Uygulama Merkezi’nde tedavi altına alınmıştı. 3 çocuk babası Maraş, 11 gündür tedavi gördüğü hastanede verdiği yaşam mücadelesini bugün öğleden sonra kaybetti. Maraş’ın cenazesi, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Otopsinin ardından Maraş’ın Türk Bayrağı’na sarılı tabutu, silah arkadaşlarının omzunda cenaze aracına kondu. Maraş’ın cenazesi, yakınları ve polis arkadaşlarının gözyaşları arasında memleketi Kahramanmaraş’a gönderildi. Maraş’ın cenazesinin bir hastanenin morguna konacağı ve yarın öğle saatlerinde Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü’nde yapılacak törenin ardından Şeyh Adil Mezarlığı’ndaki şehitliğe defnedileceği öğrenildi.
Patlamada daha önce yaralanan polis memuru Hacı Canan Coşkun (41), Başkomiser Mıkdat Ataş ve bekçi İsmail Kuyzu şehit olmuştu.
(İHA)