BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

Bir sapık baba vakası daha!

Dünyayı ayağa kaldıran Josef Fritzl olayının yankıları sürerken, şimdi ikinci bir "Sapık baba" şoku daha yaşanıyor...

Abone ol

Avusturya öz kızlarına tecavüz eden babaların şoklarını yaşamaya devam ediyor. Avusturyalı sapık baba Josef Fritzl'den sonra dünya şimdi de 80 yaşında olan sapık baba Gottfried W'u konuşuyor

Evinin altındaki sığınakta öz kızını 24 yıl boyunca hapsedip tecavüz eden Avusturyalı sapık baba Josef Fritzl'in, kızı Elisabeth'in dünyaya getirdiği 6 çocuğun da babası olduğu kanıtlanmıştı. 27 Nisan 2011 tarihinde basına yansıyan olayın ardından çok geçmeden İkinci bir "Sapık baba" şoku daha yaşanıyor. Şimdi 80 yaşında olan Gottfried W. isimli Avusturyalının aynı şekilde 2 öz kızına 40 yıl boyunca tecavüz ettiği ve bir odaya kapatarak kızlarını sosyal hayattan tecrit ettiği ortaya çıktı.

POLİSTEN DEHŞET VEREN AÇIKLAMALAR

Kızlarından biri şimdi 53 diğeri 45 yaşında olan sapık baba Gottfried W. küçük bir odaya kilitlediği çocuklara onyıllardır işkence yapmakla da suçlanıyor. Olayın gerçekleştiği Yukarı Avusturya (Oberösterreich) eyaletine bağlı Braunau şehri polis sözcüsü kadınların ömürleri boyunca babalarından başka insanla görüşmediklerini tahmin ettiklerini söyledi.

Öz babaları tarafından küçük bir odaya kilitlenen talihsiz kız kardeşlerin sadece camdan dışarı bakmalarına izin verilmiş. Evde yeterli oda olmasına rağmen 2 kardeş küçük bir odada çek-yat tabir edilen bir koltukta birlikte yatmak zorunda bırakılmışlar. Korku filmlerine taş çıkartan bu hayat hikayesi ise 1970 yılında başlamış.

2 ADET RUHSATLI TABANCA

Sapık baba Gottfried W.'nin evinde yapılan aramalarda 2 adet tabanca bulundu. Silahların ruhsatlı olduğu belirtildi. Gottfried W.'nin tabancalarıyla öz kızlarını öldürmekle tehdit ettiği anlaşıldı.

OLAY NASIL ANLAŞILDI?

Polise ifade veren mağdur kadınlardan birinin verdiği ifadeye göre olay şöyle gün yüzüne çıktı.

"Ben daha ilkokula giderken bir aile dostumuz olan adam tarafından tecavüze uğradım. Daha sonra babamın tecavüz ve işkenceleri başladı. Annem de olayları biliyordu. Ama o da bizim gibi her sabah kafasına tabanca dayayan babamdan korktuğu için yıllarca susmak zorunda kaldı. Annem 2008 yılında öldü." Şimdi 53 yaşında olan kadın baba dehşetini anlatmaya sürdürdü ve, "Yine bir tecavüz girişimi öncesinde babama karşı koydum ve tekmeleyerek yataktan düşürdüm. Babam yaralandı. Yerde öylece yatıyordu. Ölmesini istediğim için ona yardım etmedim. İki gün bizi kilitlediği odada çaresizce ve yaralı olarak bekledi. Ancak sonra İki haftada bir gelen bakıcı onu gördü ve ambulans çağırdı.Yaşlılar yurduna bağlı bir hastanede tedavi altına alındı. Ben de o yokken polis yetkililerine hayatımızı zindan eden bu vahşi adamın yaptıklarını anlattım." Sapık baba Gottfried W.'nin Yaşlılar yurduna bağlı hastanede yatarken gözaltına alındığı öğrenildi.