BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Fenerbahçe'nin iki numarası istifa etti

UEFA'nın aldığı Fenerbahçe kararı istifa getirdi. Başkanvekili Nihat Özdemir görevinden istifa etti.

Abone ol

UEFA'nın aldığı Fenerbahçe kararı istifa getirdi. Nihat Özdemir, Kulüp Başkanvekilliği ve Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifa etti.

Şampiyonlar Ligi'nden men edilmesi sonrasında Fenerbahçe'den bir istifa haberi geldi. Fenerbahçe Kulübü Başkanvekili Nihat Özdemir başkanvekilliği ve yönetim kurulu üyeliği görevlerinden istifa ettiğini açıkladı.

İŞTE İSTİFANIN PERDE ARKASI
Hürriyet gazetesi yazarı Fatih Çekirge, Fenerbahçe Başkanvekili Nihat Özdemir'in istifasının perde arkasını yazdı. Haberle ilgili detaylı bilgi için TIKLAYIN!..

Sabah saatlerinde Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu'na yapılan başvuru sonrası Metris Cezaevi'ne giderek Başkan Aziz Yıldırım ile bir yol haritası çizen Nihat Özdemir ve Asbaşkan Ali Koç, daha sonra kulübe gelerek yönetimi acilen topladı.

Yaklaşık 2 saat süren yönetim toplantısı sırasında Nihat Özdemir'in görevinden istifa kararı aldığı öğrenildi.

Özdemir, yazılı istifa açıklamasında, "Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanvekilliği ve yönetim kurulu üyeliği görevlerimden 25 Ağustos 2011 tarihi itibariyle istifa etmiş olduğumu bilgilerinize sunarım" ifadelerini kullandı.

Nihat Özdemir istifasına gerekçe olarak, "Artık faydalı olamıyorum. Haftalardır gözüme uyku girmedi. Artık Fenerbahçe defterini kapattım" dedi.

Özdemir, Federasyon Başkanı Aydınlar bir televizyon programında konuşurken canlı yayına telefonla bağlanarak rest çekmiş, "Eğer Aydınlar şike yaptığımıza inanıyorsa bizi ligden düşürsün" ifadesini kullanmıştı.