BIST 9.693
DOLAR 32,48
EURO 34,75
ALTIN 2.494,92
GÜNCEL

Bir kadın feryat ediyor! Boynumu kırdı dişlerimi döktü kurtarın beni...

SULTANGAZİ'de yaşayan B.K. (40), eski sevgilisi Bülent K.'dan sürekli şiddet gördüğünü belirtip, 'Kaç kez şikayet ettim, ifade verip serbest kılıyor' diye isyan etti...

İSTANBUL Sultangazi'de yaşayan B.K. (40), uyuşturucu bağımlısı olduğunu söylediği eski sevgilisi Bülent K.'dan iki yıldır şiddet gördüğünü ve son olarak 1 hafta önce darp edildiğini iddia etti. Vücudu morluklarla dolu olan B.K., Defalarca kendisi hakkında şikayette bulunmuştum. İfadesi alındıktan sonra hep serbest bırakıldı. Uğradığım şiddet karşısında bir kaç defa hastanelik oldum. Boynum kırıldı, dişlerim döküldü" dedi. Bir hafta önce yine dayak yiyen kadının vücudundaki morluklar yürek sızlattı.

Sultangazi'de yaşayan 40 yaşındaki iki çocuk annesi B. K., 10 yıl önce eşinden boşandı. B.K.'nın hayatı 4 yıl önce arkadaş ortamında Bülent K., ile tanışmasıyla kâbusa döndü. Üç aylık arkadaşlıktan sonra evlenme kararı aldıklarını söyleyen B.K., Bülent K.'nın geri adım atması üzerine kendisinden ayrıldığını ve o günden sonra kabusun başladığını söyledi.

KAÇTIKÇA PEŞİMİ BIRAKMADI... Bülent K.'nın kendisini sürekli rahatsız ve tehdit ettiğini söyleyen B.K., "4 yıl önce bir arkadaş ortamında tanıştık. Arkadaşlık ve evlilik teklifinde bulundu. Kendisini tanımam için biraz zamana bıraktık. İlk üç ayımız iyi geçti. Daha sonra huzursuzluklar ve kavgalar başladı. Ailesi ile sorunlar yaşıyordu. Bende buna bağladım. Evlilik konusunda da geri adım attı. Ben de kendisinden uzaklaşmaya çalıştım. Ben uzaklaştıkça o benim peşimi bırakmadı" dedi.

Sitene Ekle
Etiketler