BIST 9.916
DOLAR 32,54
EURO 34,92
ALTIN 2.442,92
HABER /  GÜNCEL

Bir kadın cinayeti daha

Adana'da, Sevgi Sağlam isimli kadın, 9 yıllık eşi tarafından tabancayla vurularak öldürüldü.

Abone ol

Son zamanlarda yaşanan kadın cinayetlerine bir yenisi daha eklendi. Adana'da 26 yaşındaki Sevgi Sağlam, kocası Hasan Sağlam (34) tarafından tabancayla vurularak öldürüldü. 

Adana'da 26 yaşındaki Sevgi Sağlam kocası 34 yaşındaki Hasan Sağlam tarafından tabancayla öldürüldü.Olay, saat 07.30 sıralarında Hurmalı Mahallesi 4 sokak Türker Apartmanı 11'inci katta meydana geldi. Aralarında para sıkıntısı nedeniyle sürekli tartışma çıkan 9 yıllık evli ve işsiz olan Hasan, Sevgi Sağlam çifti sabah saatlerinde oğulları 8 yaşındaki Mümtaz ve kızları 5 yaşındaki Dursun evdeyken tekrar tartışmaya başladı. Bu sırada Hasan Sağlam, ruhsatsız tabancasıyla eşi Sevgi Sağlam'a kurşun yağdırdı. Sırtına ve başına toplam 7 kurşun isabet eden Sevgi Sağlam olay yerinde hayatını kaybetti.

Silahı eşinin üzerine bıraktı

Hasan Sağlam, silahını öldürdüğü eşinin üzerine bırakarak cesedin üzerini de battaniye ile kapattı. Hasan Sağlam, daha sonra karşı binada oturan babası Mümtaz Sağlam'ın evine giderek karısını vurduğunu söyledi. Hasan Sağlam'ın evden ayrılmasının ardından, çocuklardan Mümtaz da, komşularına giderek durumu anlattı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine ulaşan polis ekipleri evi kontrol ettiklerinde Sevgi Sağlam'ın cesedi ile karşılaştı. Baba evine giden Hasan Sağlam, babası Mümtaz Sağlam'ın ihbarı üzerine eve gelen polisler tarafından alınarak emniyet müdürlüğüne götürüldü. Hasan Sağlam'ın Emniyet Müdürlüğü'ne götürülürken ayakta durmakta zorluk çektiği gözlendi.

Borç batağındaydı

Hasan Sağlam'ın işsiz olduğu öğrenilirken, kumar ve içki yüzünden tefecilerden borç para aldığı iddia edildi. Borç batağında bulunan Hasan Sağlam'ın kiracı olarak oturduğu evin daha önce kendine ait olduğu ancak borçları yüzünden kaybettiği belirtildi. Kocası tarafından öldürülen Sevgi Sağlam, yakınlarına kocasının sürekli alkol almasından şikayet edip, "Gidecek yerim. Ekonomik durumum iyi olsa bir dakika durmam" dediği öne sürüldü. Sevgi Sağlam'ın ölüm haberini alan yakınları sinir krizleri geçirirken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.