BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Bir hain saldırı da Bingölde

Bir bombalı saldırı da Bingöl'de gerçekleşti. Polis merkezine yapılan saldırıya anında karşılık verildi. PKK kayıp verdi.

Abone ol Bingöl'de, otogar yanındaki Asayiş Ekipler Amirliği binasına yapılan bombalı saldırıya anında cevap verildi. Çatışmada, 1 terörist ölü, 1 terörist yaralı ele geçirildi, 1 terörist de yaralı olarak kaçtı. Üzerinde bomba düzeneği bulunan yaralı terörist ise olay yerinde kontrol altında tutuluyor.

Kurtuluş Mahallesi'nde otogar yanındaki Asayiş Ekipler Amirliği önüne ticari bir araçla gelen ve 4 kişi oldukları belirlenen PKK terör örgütü mensupları, binaya bomba attılar. Nöbetçi görevlinin durumu fark etmesiyle, olaya anında karşılık verildi.

Çıkan çatışmada 1 terörist ölü, 1 terörist de yaralı ele geçirilirken, 1 teröristin de yaralı olarak kaçtığı bildirildi.

Bu arada, çatışmada yaralanan diğer teröristin ise üzerinde bomba düzeneği olduğu ve olay yerinde kontrol altında tutulduğu öğrenildi.

Yaralı terörist kaldırıldığı hastanede ameliyata alınırken, kaçan diğer teröristin yakalanması için çalışmalar sürdürülüyor.

Bu arada, teröristlerin, merkeze bağlı Garip Köyüne ticari bir taksi çağırdıkları, sürücünün ellerini ve ayaklarını bağlayarak gasp ettikleri bu araçla olay yerine geldikleri öğrenildi.