BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  DÜNYA

Bir günlük bebek sokağa bırakıldı

Giresun’da bir günlük olan bir kız bebeği battaniyeye sarılmış şekilde bir evin kapısına bırakılmış halde bulundu.<br/>Edinilen bilgiye göre...

Abone ol

Giresun’da bir günlük olan bir kız bebeği battaniyeye sarılmış şekilde bir evin kapısına bırakılmış halde bulundu.
Edinilen bilgiye göre, bugün saat 15.30 sıralarında Çınarlar Mahallesi İdil Sokak’ta bulunan iki katlı apartmanın ikinci katında ikamet eden Gülşen Derin evinin kapısında battaniyeye sarılı bir bebek buldu. Daha sonra apartmanın karşısında bulunan bir restoranın mutfak bölümüne götürülen ve burada ısınması sağlanan bebek, olay yerine çağrılan polis ekipleri tarafından 112 sağlık görevlilerine teslim edildi. Ambulansla Giresun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’ne götürülen bebek burada tedavi altına alındı.
Merdiven başında kedi bağırtısı gibi bir ses duyduğunu söyleyen ev sahibi Gülşen Derin, "Bir baktım ayakkabının üzerinde bir şey var. Bu ne acaba kedi mi girdi? dedim. Battaniyeyi bir kaldırdım baktım ki bir bebek" dedi.
Restoranda çalışan Yıldız Avcı ise "Biz kapıda oturuyorduk, çocuğun bulunduğunu görünce bizde aldık ısınması için restoranın mutfağına götürdük. Battaniyeye sarılmış haldeydi. Bu bence vicdansızlık. Küçücük bir bebek üstünde bir şey yok, kıyafet yok. Bence çok büyük vicdansızlık başkada bir şey denmez” diye konuştu.
Giresun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınan bebeğin bir günlük ve 3,65 kg ağırlığında olduğu öğrenildi. Bebeğin anne ve babasının belirlenmesi ve bulunmaları için çalışma başlatıldı.