BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

BİR GÜNDE 7 KİŞİ KAYBOLDU

Bursa’da 4’ü kız toplam 7 genç için aileleri tarafından karakola kayıp başvurusu yapıldı. Asayiş Şube Müdürlüğü ve Çocuk Şube Müdürlüğü ekip...

Abone ol

Bursa’da 4’ü kız toplam 7 genç için aileleri tarafından karakola kayıp başvurusu yapıldı. Asayiş Şube Müdürlüğü ve Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri gençleri bulmak için araştırma başlattı
Alınan bilgiye göre, merkez Osmangazi ilçesinde kardeşi Ahmet S. İle birlikte evden çıkan Yusuf S.’den bir daha haber alınamadı. Psikolojisinin bozuk olduğu öğrenilen Yusuf S.’nin kaybolması sonrası ağabeyi Ahmet S., durumu polise bildirdi.
Osmangazi’de yaşanan bir başka kayıp olayında ise, şiddet nedeniyle kadın sığınma evine kızı Gamze E. ile birlikte yerleşen Gül E.’nin kayıplara karıştığı bildirildi. Durum ile ilgili polise başvuran eşi Bülent E., eşinin ve kızının kadın sığınma evinden ayrıldığını ve haber alamadıklarını bildirdi.
Yıldırım ilçesine bağlı Mevlana Mahallesi’nde de, Şengül ve Mine İ. İsimli kız kardeşler, hava almak için çıktıkları eve bir daha geri dönmemesi üzerine baba Feyruze İ., karakola giderek kayıp başvurusunda bulundu.
Mustafakemalpaşa ilçesinde yaşanan ilginç olayda ise, Sevcan Ç., komşusunda kalmak için evden çıktı ve bir daha geri dönmedi. Baba Ramazan Ç., kızının komşusunda bir gece kaldığını, ertesi günü ise eve gelmediğini belirterek polise başvurdu. Hayatından endişe ettiğini ifade eden baba Ramazan Ç, kızının biran önce bulunmasını istedi.
Gürsu ilçesinde yaşanan bir başka olayda da, daha öncede evden kaçan Mert Ç., evde yaşanan tartışma sonrasında evden ayrılarak kayıplara karıştı. Anne Sebahat Ç., oğlunun biran önce bulunması talebiyle polise kayıp başvurusunda bulundu.
7 ayrı olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.