BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Bir gün değil her gün yanınızdayız

Üsküdar Belediyesi Engelliler Koordinasyon Merkezi tarafından düzenlenen ''Engelliler Merkezi El Sanatları Sergisi'' açıldı.

Abone ol

Üsküdar Belediyesi Engelliler Koordinasyon Merkezi tarafından düzenlenen ''Engelliler Merkezi El Sanatları Sergisi'' vapur iskelesinin yanında bulunan dubada açıldı.

Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara tarafından açılışı yapılan sergiye ayrıca Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Ekmen, Üsküdar Belediyesi Meclis Üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

Açılışta bir konuşma yapan Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, Üsküdar Belediyesi olarak engelli vatandaşlarımıza ayrı bir değer verdiklerini, Üsküdar'da tüm engellerin kaldırılması için geleceğe yönelik planlamalar ve çalışmalar yaptıklarını ifade ederken açılışa katılan engelli vatandaşlara ''Bir gün değil, her gün yanınızdayız'' mesajı verdi.

Engelliler Koordinasyon Biriminde hizmet alan 18 engelli vatandaşımız tarafından hazırlanan ve kalegrafi, filografi ve vitray cam süsleme türünde 150 ürünün bulunduğu sergi, 5-14 Mart tarihleri arasında açık kalacak.