BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Bir gecede hayatı cehenneme döndü!

Samsun’da 37 yaşındaki Cem Kerem T., 1 çocuk annesi 25 yaşındaki Bahar Ö.’ye tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklandı.

Abone ol

Olay, İlkadım İlçesi’nde meydana geldi. Atakum İlçesi’nde internet kafe işleten Cem Kerem T. ile1 çocuk annesi dul Bahar Ö. 2.5 yıl önce tanışarak arkadaş olurken zaman zaman birlikte oldu. 

'BENİ REZİL EDİYORSUN'

6 ay önce çıkan tartışmada Cem Kerem T. sevgilisi Bahar Ö.’yü dövüp kolunu kırınca taraflar mahkemelik olup, ayrıldı.

Cem Kerem T. dün gece Bahar Ö.’nün evine gelerek, "Seni dövdüğümü sağda solda söyleyip beni rezil ediyorsun" diyerek kavga çıkarttı.

Bahar Ö. kavga sırasında burnundan hafif yaralanırken tecavüze uğradığını öne sürerek polise sığındı.

Bahar Ö. ifadesinde, şöyle dedi: "Cem ile 2.5 yıl önce tanıştık. Aramızın iyi olduğu zamanlarda zaman zaman birlikte olduk. 6 ay önce beni dövdü ve kolumu kırdı. Bu nedenle davamız sürüyor. Olay günü kapım çalındı açtığımda Cem karşımdaydı. Eve girdi. Bana ’Seni dövdüğümü sağda solda söyleyip beni rezil ediyorsun’ diyerek yumrukla vurmaya başladı. Bu sırada burnumdan yaralandım. İstemediğim halde evimde kalıp sabaha kadar 4 kez ters ilişkiyle bana tecavüz etti. Daha önceki darp olayındaki şikayetimi çekmemi isteyip silah çekip ölümle tehdit etti. Şikayetçiyim" dedi.

Polis tarafından yakalanan Kerem T., suçlamaları kabul etmeyerek Bahar Ö.’nün yalan söylediğini öne sürdü. Adliyeye sevk edilen Kerem T., cinsel istismar, silahlı tehdit ve ruhsatsız silah taşımak suçlarından tutuklandı.

ÇOCUKLARININ ÖNÜNDE DEFALARCA BIÇAKLANARAK ÖLDÜRÜLDÜ

HABERİ İÇİN DİĞER SAYFAYA GEÇİNİZ

[PAGE]

HAMİLE KARISINI DELİK DEŞİK ETTİ

19 yaşındaki hamile kadın, 11 yaşında evlendiği kocası tarafından, çocuklarının önünde defalarca bıçaklanarak öldürüldü.

Fatih’te, eşi tarafından şiddet gören 19 yaşındaki hamile kadın, kocası tarafından boğazından bıçaklanarak öldürüldü. Katil zanlısı koca, cinayetin ardından suç aleti bıçakla birlikte polise teslim oldu.

Edinilen bilgilere göre, cinayet, gece saat 00.30 sıralarında Balat Mahallesi Esnaf Loncalı Sokak 39 numaralı apartmanın üçüncü katında meydana geldi. İddiaya göre 8 yıldır nikahsız yaşadığı eşine sürekli şiddet uygulayan Zülfikar Bakır’ın (31), 2 aylık hamile olan Mahmure Karakule’yi (19), iki çocuğunun önüne önce sopayla dövdü.

EKMEK BIÇAĞIYLA ÇOCUKLARININ ÖNÜNDE DEFALARCA EŞİNE SAPLADI

1.20120718130421.jpg
Hızını alamayan katil zanlısı koca, daha sonra mutfaktan aldığı ekmek bıçağını çocuklarının gözleri önünde eşinin göğsüne ve boğazına defalarca sapladı. Aldığı bıçak darbeleri ile Kaanlar içinde yere düşen Mahmure Karakule, olay yerinde yaşamını yitirdi. Cinayet zanlısı koca ise, olayın ardından soğuk Kaanlı şekilde evden çıkarak Fatih’teki Şehit Tevfik Fikret Polis Merkezi’ne giderek suç aleti bıçak ile birlikte teslim oldu.

DEFALARCA ŞİDDET UYGULADI

Her ihtimale karşı komşular tarafından olay yerine çağrılan 112 cankurtaran ekipleri, kadına yapılan müdahalede hamile kadının hayatını kaybettiğini tespit etti.

Olay yerine gelen Cinayet Büro ekipleri ile Olay Yeri İnceleme ekipleri, ceset üzerine incelemelerde bulundu. Ceset, yapılan incelemelerin ardından Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morgu’na kaldırıldı.

Öte yandan, katil zanlısı Zülfikar Bakır’ın, eşine daha önce de defalarca şiddet uyguladığı ortaya çıktı. Emniyete teslim olduktan sonra sorguya alınan Bakır’ın, işsiz olduğu kaydedildi.

KUZENLERİN SAMAN KAVGASI KANLI BİTTİ

HABERİ İÇİN DİĞER SAYFAYA GEÇİNİZ

[PAGE]

KUZENLERİN SAMAN KAVGASI

Muş'un Malazgirt İlçesi'nde amca çocukları arasında saman meselesi yüzünden çıkan ve silahlı çatışmaya dönüşen kavgada 3 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı

Olay, akşam saatlerinde Malazgirt İlçesi Yolgözler Köyü'nde meydana geldi. Yolgözler Köyü Muhtarı Nusret Demir ile amca çocuğu İbrahim Demir arasında, iddiaya göre saman meselesi yüzünden çıkan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü.

Aile fertlerinin de katıldığı ve silahların kullanıldığı kavgada Nusret Demir'in eşi Kibar (60), oğlu Ferdi (23) ve yeğeni Abdulbari (32) yaşamını yitirdi. Yaralanan İbrahim (46) ve Ayvete Demir ise Erzurum'un Karaçoban İlçesi Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Gerginliğin devam ettiği köyde, jandarma ekipleri akraba iki aile arasında yeni bir olay yaşanmaması için geniş güvenlik önlemi aldı.

ŞAKA GİBİ... GAZ KOKUSUN ALDI ÇAKMAĞI
ÇAKTI VE.... DİĞER SAYFADA...
[PAGE]
ŞAKA GİBİ HABER

Adana’da otomobil gelen gaz kokusuna aldırış etmeyen sürücü, sigara yakmak istediği sırada araç alev aldı. Yanan otomobilde bulunan 4 kişiden 3’ünün çeşitli yerlerinde yanıklar oluştu.

63 E 2767 plakalı otomobil sürürcüsü Mehmet Kılıç (36), petrolden gaz aldı. Kılıç, Bediha Sargın (36), Özlem Dumlu (30) ve ismi öğrenilemeyen bir erkek ile merkez Seyhan ilçesi Cevat Yurdakul Caddesi’nde seyir halinde iken araçtan gaz kokusu geldiğini fark etti. Yeni gaz aldığı için kokunun buradan geldiğini düşünen sürücü, yola devam etti.

Kılıç, bir süre ilerledikten sonra sigarasını yakmak için çakmağı ateşledi. Bunun üzerine otomobil birden alev aldı. Şahıslar hemen dışarı çıkarak polisi ve itfaiyeyi aradı.

İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye yangını 1 saatlik bir çalışma sonucunda kontrol altına aldı. Araç sürücüsü Kılıç, Özlem Dumlu ve Bediha Sargın’ın çeşitli yerlerinde yanıklar oluştu. Yaralılar, olay yerine gelen ambulansla Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı.