BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  DÜNYA

Binlerce kaçak sigarayla tatil yolunda yakalandılar

Konya’da tişört ve gömleklerle camları kapanan aracı durduran polise sürücü, "Memur bey İzmir’e tatile gidiyoruz" dedi ancak yapılan arama...

Abone ol

Konya’da tişört ve gömleklerle camları kapanan aracı durduran polise sürücü, "Memur bey İzmir’e tatile gidiyoruz" dedi ancak yapılan aramada arka koltuk ve bagajda 10 bin paket kaçak sigara çıktı.
Edinilen bilgiye göre, Konya Asayiş Şube Müdürlüğü Ekipler Amirliği’ne bağlı birimler, Konya İstanbul yolu üzerinde belirli aralıklarla uygulamaya yaptı. Yapılan uygulamalar sırasında arka camları tişört ve gömlekle kapatılmış İzmir plakalı aracı durdurdu. Aracın camını açan sürücü Hacı Ahmet A. (27), "Memur bey İzmir’e tatile gidiyoruz" diyerek araçtan inmek istemedi. Bunun üzerine polis, sürücü ve yan tarafta oturan arkadaşı Yaşar İ’yi (38) indirerek aracı kontrol etti. Arka kapıyı açan polis, koltuk üzerinde tişört ve battaniyelerin altına özenle gizlenmiş sigaraları buldu. Baştan sona aranan aracın koltukları ve bagajda 10 bin paket kaçak sigara çıktı.
Tatile gideceklerini iddia eden şüphelilerden Hacı Ahmet A’nın kaçakçılıktan çok sayıda kaydınını bulunduğu öğrenilirken, 2 şüpheli gözaltına alındı.
(İHA)