BIST 9.466
DOLAR 32,60
EURO 34,80
ALTIN 2.495,48
HABER /  GÜNCEL

Bingöl'de kanlı pusu: 2 polis şehit!

Bingöl'de yaşanan silahlı saldırıda Bingöl Emniyet Müdürü Atalay Ürker yaralı olarak kurtuldu 2 polis hayatını kaybetti...

Abone ol

BİNGÖL İl Emniyet Müdürü Atalay Ürker, kent merkezinde IŞİD protestoları sırasında çıkan olaylarda zarar gören işyerlerinde inceleme yaparken silahlı saldırıya uğradı.

Olayda Emniyet Müdür Yardımcısı Atıf Şahin ve koruma ekibinden Komiser Hüseyin Hatipoğlu şehit olurken, İl Emniyet Müdürü Ürker ve polis memuru Uğur Atlı yaralandı. Saldırıyı gerçekleştiren 4 saldırgan, jandarma Özel Hareket Timleriyle girdiği çatışmada öldürülürken, 2’si sağ olarak yakalandı.

ZARAR GÖREN ESNAFI ZİYARET EDİYORLARDI

Bingöl İl Emniyet Müdürü Atalay Ürker, kent merkezinde IŞİD protestoları sırasında çıkan olaylarda zarar gören işyerlerinde inceleme yaparken silahlı saldırıya uğradı. Olayda Emniyet Müdür Yardımcısı Atıf Şahin ve koruma ekibinden Komiser Hüseyin Hatipoğlu şehit olurken, İl Emniyet Müdürü Ürker ve polis memuru Uğur Atlı yaralandı. Saldırıyı gerçekleştiren 4 saldırgan, jandarma Özel Hareket Timleriyle girdiği çatışmada öldürülürken, 2’si sağ olarak yakalandı.

EMNİYET MÜDÜR YARDIMCISI İLE KOMİSER ŞEHİT OLDU

Olay, saat 21.30 sıralarında kent merkezindeki Cenk Caddesi üzerinde meydana geldi. Bingöl Emniyet Müdürü Atalay Ülker, beraberinde emniyet görevlileri ile birlikte Kobani'ye düzenenlenen saldırılara tepki gösteren protestocuların zarar verdiği işyerlerinde inceleme yaparken, silahlı saldırıya uğradı. Bir otomobilden otomatik silahlarla açılan ateş sonucu Emniyet Müdür Yardımcısı Atıf Şahin ile koruma ekibinden Komiser Hüseyin Hatipoğlu şehit oldu. İl Emniyet Müdürü Ürker ile koruma polisi Uğur Atlı da yaralandı. Olayı gerçekleştiren saldırganlar aynı araçla olay yerinden kaçarken, yaralanan Emniyet Müdürü Ürker ile polis memuru Atlı, Bingöl Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Ameliyata alınan İl Emniyet Müdürü Ürker'in hayati tehlikesinin bulundu, Atlı'nın da ayağından yaralandığı bildirildi.


SALDIRIYI DÜZENLEYEN PKK'LILAR ÖLDÜRÜLDÜ- TIKLA


258.20141009223722.jpg


ŞEHİT POLİSİN TWITTER HESABI

Bu arada saldırıda şehit düşen Hüseyin Hatipoğlu'nun Twitter hesabından paylaştıkları, sosyal medyada rekor kırdı. Şehit düşen polislerin cenaze töreninden bir kareye profil fotoğrafı olarak kullanan Hatipoğlu son olarak 25 Mayıs'taki bir paylaşımında, Necip Fazıl Kısakürek'in ölümle ilgili sözlerini paylaşmış.

452.20141010020056.jpg

258.20141010015928.jpg
 

UÇAKLA ANKARA’YA GÖTÜRÜLECEK

Bingöl Emniyet Müdürü Atalay Ürker, ameliyata alındığı Bingöl Devlet Hastanesi’nden ameliyattan çıkarıldı. Emniyet Müdürü Ürker, sağlık bakanlığı tarafından gönderilen ambulans uçakla, Bingöl’den alınarak Ankara’ya götürüleceği öğrenildi. 

bingol.20141010002201.jpg 

PUSUYU ATAN 5 PKK'LI ÖLDÜRÜLDÜ!

Olayın ardından düzenlenen operasyonla saldırıyı gerçekleştirdikleri öne sürülen bir grup Bingöl'ün Genç ilçesinde çembere alındı. Silahla karşılık verilmesi üzerine çıkan çatışmada, saldırıyı gerçekleştirdikleri öne sürülen 5 kişi öldürüldü, 1 kişi de yaralı halde yakalandı.
 

fft81_mf2482560.jpeg

Saldırıda ağır yaralanan Atalay Ürker hastanede tedavi altına alındı.