BIST 9.898
DOLAR 32,59
EURO 35,04
ALTIN 2.458,38
MEDYA

Binali Yıldırım: "Sipariş üzerine imar planı benden geçmez"

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, FOX TV'de yayınlanan 'Çalar Saat' programına konuk oldu. Yıldırım, ''Benim meclisimde plan tadilat dosyaları ve plan revizyon projeleri yer almayacak. Sipariş üzerine imar planı benden geçmez.'' dedi.

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, FOX TV'de yayınlanan 'Çalar Saat' programında İsmail Küçükkaya'nın sorularını yanıtladı.

İşte Binali Yıldırım'ın açıklamalarından öne çıkanlar;

- Kazanacağım konusunda hiç şüpheniz olmasın. İstanbul'a ve İstanbullulara çok güveniyorum. Belediye başkanlığını istedim. Özellikle İstanbul olmasından dolayı. Çünkü İstanbul beni Binali Yıldırım yapan şehir. İstanbul beni milletvekili, bakan, başbakan ve meclis başkanı yaptı. İstanbul bir faniye verilmesi gereken her şeyi bana verdi. Ben de şimdi İstanbul'a ihtiyacı olan her şeyi vermek için geldim.

''İstanbullular, zaten problemleri çözeceğimi biliyor''

- İnsanların yaşam kalitesini artırmak için gece gündüz çalıştık. İstanbul, Türkiye'ye göre daha küçük ama sorunları daha karmaşık. İstanbullular, zaten problemleri çözeceğimi biliyor. Ekrem İmamoğlu kendi halinde çalışıyor başarılar dilerim.

''İnsanları ayrıştırmanın anlamı yok''

- Bütün İstanbulluların oyuna talibim. Türkler, kürtler, aleviler, sunniler... Kim olursa olsun. Herkesin oyuna talibim. İnsanları ayrıştırmanın anlamı yok. Hizmet herkese lazım. 

Sitene Ekle