BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,95
ALTIN 2.435,51
GÜNCEL

8 Mart Türkiye Gündemi

8 Mart 2019 son 24 saat haber bülteni...

Erdoğan, hapse girmesine neden olan şiiri Siir'te tekrar okudu

Siirt 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen mitingde vatandaşlara seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, 22 yıl önce okuduğu ve cezaevine girmesine yol açan Ziya Gökalp'in şiirini tekrar okudu.

Binali Yıldırım yeni projeleri anlattı

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım canlı yayında, İstanbul 1.bölge ittifak adaylarıyla buluştu. Yıldırım burada yaptığı açıklamada İstanbul için hayata geçirilmesi düşünülen yeni projelerini de anlattı.

Albayrak: Çok detaylı bir vergi reformu süreci başladı

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Türkiye'deki tüm reel sektörün, küresel rekabet ikliminde çok daha avantajlı konuma geleceği, çok detaylı bir vergi reformu sürecinin başladığını açıkladı.

Çavuşoğlu bu sözlerle yüklendi: "Bizzat PKK tarafından yerleştirilmişti

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Millet İttifakı'nın İzmir belediye başkanı adayının belirlenmesi tesadüf değildir. İzmir'de ve Türkiye'de HDP'nin yerleştirdiği tüm belediye meclis üyeleri bizzat PKK tarafından yerleştirilmiştir. İstanbul'da, İzmir'de, her yerde CHP üzerinden PKK, bizzat PKK destekçilerini listelere yerleştiriyor. Ama İzmirliler buna müsaade etmez. İşte böylesine garip, ilginç bir seçim yaşıyoruz" şeklinde konuştu.

Soylu resti çekti: "Acımam yaparım!"

Süleyman Soylu, CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu'nun sözlerine tepki göstererek, "Eline tutuşturulmuş bir kağıdı veya kulağına söylenmiş bir sözü hiç araştırmadan, hiç değerlendirmeden bir de kendi gözlemleri ve vicdanının tam aksine böyle söylerseniz adamın biri de çıkar sizi beş paralık eder. Ben ederim, acımam" dedi.

Venezuela'dan Türkiye'ye flaş teklif!

Venezuela'nın Ankara Büyükelçisi Jose Bracho Reyes, Türkiye ile aralarında "muhteşem" ilişkiler olduğunu belirterek ülkesindeki siyasi kriz konusunda Türkiye'nin ara buluculuk yapmasından memnuniyet duyacaklarını söyledi.

Sitene Ekle
Etiketler