BIST 10.277
DOLAR 32,36
EURO 34,90
ALTIN 2.386,29
HABER /  GÜNCEL

Binadan yanan tüp mü atıldı?

Ankara Kızılay'da meydana gelen patlamaya bir binadan atılan tüp mü neden oldu?

Abone ol

Çankara Belediye Başkanı Bülent Tanık, Ankara Kızılay'da meydana gelen patlamanın nedenine ilişkin çarpıcı bir iddiada bulundu.

Tanık'ın belediyenin zabıta ekiplerinden aldığı bilgiye göre patlamanın nedeni yanan bir tüpün belediye binasından aşağı atılması.

Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, henüz ellerine ulaşmış bir ölü sayısı olmadığını ancak, ağır yaralıların olduğunu şöyle anlattı:

"Bir bacak kopması, kol kopması, başına darbe almış ağır yaralılar var. Patlamaya neyin neden olduğuna dair bize de henüz bir bilgi verilmedi. Ancak, görgü tanıkları ve zabıta yetkililerinden aldığımız bilgilere göre ise, bir bina içinden tüp gazının atıldığı ve tüp gazının bir aracın üzerine düştüğü sonrasında ise şiddetli bir patlama olduğu söylentileri var. İl Emniyet Müdürümüzden konuyla ilgili detaylı bilgi istedim. Şimdi gelecek bilgileri bekliyoruz."

POLİS BOMBA DİYOR

Polis kaynakları patlamanın bombadan kaynaklandığının belirlendiğini belirtti. Bölge yeni bir bomba ihtimaline karşı boşaltılıyor. Bomba imha ekipleri de olay yerinde çalışmalarına başladı.