BIST 9.722
DOLAR 32,53
EURO 34,92
ALTIN 2.424,56
GÜNCEL

Bill Clinton’a Monica’yı sorunca…

ABD’nin eski başkanlarından Bill Clinton, trafikte yandaki aracın sürücüsü Monica Lewinsky’yi sorunca camını kapattı.

ABD’nin eski başkanı Bill Clinton, New York’ta trafikte yandaki araçtan biriyle kısa süre iletişim kurdu. Araç sürücüsü, “Sen iyi başkandın” diyince Clinton da ona baş parmağını kaldırarak selam verdi. Sürücü, bu anları video kaydına da aldı. Ancak sürücü, Clinton'a geçmişte seks skandalı yaşadığı Monica Lewinsky'yi sorunca eski başkanın keyfi kaçtı.

Videoda sesi duyulan şahsın, Bill Clinton’ın seks skandalı yaşadığı Monica Lewinski’ye ithafen “Monica nasıl?” diye sorması üzerine Clinton camını kapattı.

Videoda yan araçtaki sürücünün, Clinton’a “Sen en iyi başkansın. Trump gitmeli. İyi günler dilerim. Hillary’ye sana selam verdiğimi söyle. Hayattaki en iyi başkan sensin adamım” diye seslendiği, eski ABD başkanının da buna gülümseyerek karşılık verdiği görüldü.

Ancak sürücü, bir anda “Monica nasıl?” demesi üzerine Clinton camını kapattı. Skandal 1998 yılında patlamıştı. Monica Lewisnky, 1995-1997 yılları arasında Beyaz Saray'da stajyer olarak görev yaparken, dönemin ABD Başkanı Bill Clinton ile cinsel ilişki yaşadığını anlatmıştı.

(Ulusal yayın yapan internethaber.com sanal ortamda haberciliğe başlayan ilk haber sitelerinden biridir. Türkiye'nin tanığı pek çok isim yazar kadrosunda yer almakta. Okur yorumlarının yanı sıra açık görüş köşesinden mesleki yazılara ve blog yazarlarına yer vermektedir. Açık görüşte 20'ye yakın uzman yazar olarak yer almaktadır. 60 kişilik bir haber kadrosuna sahip olan internethaber.com, 2000 yılında İnternethaber Yayın Grubu adı altında faaliyete başladı. İstanbul Beşiktaş'ta ofisi bulunan İnternethaber Yayın Grubu bünyesinde tematik özellikli 12 site yer almaktadır. 24 saat kesintisiz haber yayını yapan internethaber sitesinde güncel haberler ile birlikte, politika, sağlık, magazin, spor, memur ve eğitim ile son dakika haberleri yer alıyor.)

Sitene Ekle