BIST 9.525
DOLAR 32,50
EURO 34,76
ALTIN 2.491,42
MAGAZİN

Survivor’da cinsel ilişki yaşanıyor mu? Nihat Doğan itiraf etti: Erkekler...

Seda Sayan, sunuculuğunu yaptığı programa bundan 12 sene önce ayrıldığı Nihat Doğan'ı konuk etti. Seda Sayan, Nihat Doğan'a 'Survivor'da cinsellik oluyor mu?' diye sordu. Nihat 'Kadınlar erkek, erkekler kadın gibi oluyor.' dedi.

Programına şarkıcı Nihat Doğan’ı konuk eden Seda Sayan, Survivor’la ilgili her şeyi açık açık sordu.

CİNSELLİK OLUYOR MU ?

“Survivor’da cinsellik oluyor mu?” diye açıkça soru soran Seda Sayan’a Nihat Doğan “Kadınlar erkek, erkekler kadın gibi oluyor. Cinsellik düşünmüyorsun.” dedi.

“YEMEK YEMEDİĞİNİZ İÇİN CİNSELLİK DÜŞÜNEMİYORSUNUZ”

Programın diğer konuklarından sağlıklı yaşam koçu Ece Vahapoğlu “Yemek yiyemediğiniz için testeron hormonu salgılayamıyorsunuz. O yüzden cinsellik düşünemiyorsunuz.” dedi.

(Ulusal yayın yapan internethaber.com sanal ortamda haberciliğe başlayan ilk haber sitelerinden biridir. Türkiye'nin tanığı pek çok isim yazar kadrosunda yer almakta. Okur yorumlarının yanı sıra açık görüş köşesinden mesleki yazılara ve blog yazarlarına yer vermektedir. Açık görüşte 20'ye yakın uzman yazar olarak yer almaktadır. 60 kişilik bir haber kadrosuna sahip olan internethaber.com, 2000 yılında İnternethaber Yayın Grubu adı altında faaliyete başladı. İstanbul Beşiktaş'ta ofisi bulunan İnternethaber Yayın Grubu bünyesinde tematik özellikli 12 site yer almaktadır. 24 saat kesintisiz haber yayını yapan internethaber sitesinde güncel haberler ile birlikte, politika, sağlık, magazin, spor, memur ve eğitim ile son dakika haberleri yer alıyor.)

Sitene Ekle