BIST 10.046
DOLAR 32,48
EURO 34,73
ALTIN 2.414,75
HABER /  DÜNYA

Bilişimciler ödüllendirilecek

ICT Summit NOW Bilişim Zirvesi teknoloji şirketlerini ödüllendiriyor. Ödüllerdeki temel amaç ise iş birliği için uluslararası bir platform o...

Abone ol

ICT Summit NOW Bilişim Zirvesi teknoloji şirketlerini ödüllendiriyor. Ödüllerdeki temel amaç ise iş birliği için uluslararası bir platform oluşturmak ve sınır ötesi çabalara dikkat çekerek bu tür girişimleri teşvik etmek.

ÖDÜLLER 24 EYLÜL’DE
Zirve kapsamında düzenlenecek ICT Summit NOW Ödülleri’nde, değerlendirmeler sonucu en yüksek puanı alan ilk üç proje ödül almaya hak kazanırken, ilk üçe giremeyen, ancak jürinin özel takdirini kazanan bir projeye de “Jüri Özel Ödülü” verilecek. Tüm ödüller, 24 Eylül 2013 tarihinde düzenlenecek törenle sahiplerine takdim edilecek.

’’BAŞARILI PROJELERİ TANIMAK İSTİYORUZ’’
Ödüllerin yarışmaya katılan şirketlere yeni bir vizyon getireceğini ve yarışmanın etkin işbirliklerine zemin hazırlayacağını belirten Komite Başkanı Ali Yurtsever,“Gerek ülkemizdeki, gerekse diğer ülkelerdeki bilişim şirketlerinin kendi aralarında kurdukları işbirliklerini bilmek istiyoruz. Bu işbirlikleriyle başka diyarlarda gerçekleştirdikleri başarılı projeleri tanımak istiyor, bu başarıları uluslararası bilişim kamuoyuna da tanıtmayı arzu ediyoruz. ICT Summit NOW Ödülleri’ni de böyle başarıları takdir etmek ve ödüllendirmek için düzenliyoruz.”ifadelerini kullandı.

’’DAHA HİÇBİR ŞEY GÖRMEDİNİZ’’
“Daha Hiçbir Şey Görmediniz” sloganını sahiplenen ICT Summit NOW Bilişim Zirvesi, 24-26 Eylül 2013 tarihlerinde İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenecek. Başvurular ise, http://bit.ly/OdulBasvuruFormu adresinden yapılıyor. Son başvuru tarihi 7 Temmuz 2013.
(İHA)