BIST 10.895
DOLAR 32,20
EURO 34,98
ALTIN 2.507,38
HABER /  GÜNCEL

Bilge köyü'nde neler olmuş neler!

Mardin'de 44 kişinin öldüğü katliamla ilgili inanılmaz iddia. Katilamın nedeni aldatma. 9 çocuğun dörtü başkasından...

Abone ol

Mardin’de 44 kişinin öldürüldüğü katliamı gerçekleştiren Şıh Mehmet’in kardeşi konuştu.
“Bu katliam karısı ağabeyimi aldattığı için oldu. 9 çocuğa DNA testi yapılması için savcılığa başvurduk. 4 çocuğun ağabeyimden olmadığı ortaya çıktı.”

Mardin Bilge köyünde yaşanan katliamla ilgili iddialar bitmiyor. Habertürk gazetesine konuşan Şıh Mehmet’in kardeşi Şükrü Çelebi katliamın namus davasından kaynaklandığını ileri süren ilginç açıklamalar yaptı. Çelebi, ağabeyinin “Karım beni aldattığı için bu saldırıyı gerçekleştirdim” sözlerinin doğru olduğunu belirterek şu bilgileri verdi:

"Onun karısı yüzünden oldu bu olay. Namus davasıdır. Benim öz dayımın oğlu Fesih Çelebi ile Mehmet Ağabeyimin karısı Fersiye Çelebi 20 yıldır aşk yaşıyormuş, ilişkiye giriyormuş. Evleri de yan yana.

İKİ EV ARASINA GEÇİT YAPMIŞLAR

Evin altını kazıp geçit yapmışlar. Ağabeyim koruculuk yaptığı için bazı geceler eve gelmezdi. Bunlar da bunu fırsat bilip geçitten geçip aynı evde birlikte yatıyorlarmış.

İlk başta Fesih’in karısını rahatsız ettiğini sanmış. Köyden git yoksa seni öldürürüm demiş. Ancak bu sözlerden 20 gün sonra karısı ile Fesih’i damda konuşurken görmüş. Bunun üzerine karısı her şeyi itiraf etmiş.

4 ÇOCUĞUN BAŞKASINDAN OLDUĞU KESİNLEŞTİ

Bizim köyde rant kavgası var. Çünkü köyün yakınında petrol boru hattı var. Cemil Çelebi ile Mehmet Halim Çelebi borulara musluk takıp petrol kaçakçılığı yapıyordu. Bu yüzden köyde kavgalar olurdu. Ama bu olayın asıl sebebi petrol kavgası değil. Bu tamamen namus kavgası.

Mehmet Ağabeyimin 9 çocuğu var. 9’u da onun değil. Buna eminiz. Karısı onu senelerce aldatmış. Zaten DNA testi için savcılığa başvurduk. 4 çocuğun bizden olmadığı kesinleşti. Belgesi pazartesi elimde olacak. Diğer 5 çocuğun işlemleri de devam ediyor.