BIST 9.741
DOLAR 32,51
EURO 34,78
ALTIN 2.423,46
HABER /  GÜNCEL

Bienvenu gerçek Fenerli olacak

Çarşamba günü nefesler tutulacak. İki büyük Arena'da kapışacak. Gözlerin çevrildiği Bienvenu iddialı konuştu

Abone ol

Fenerbahçe'nin Kamerunlu futbolcusu Henri Bienvenu, Galatasaray derbisinde gol atarak, sarı-lacivertli takımda iz bırakmak istediğini söyledi.

Bienvenu, bu ayki Fenerbahçe Gazetesi'nde yer alan röportajında, Galatasaray maçının önemi hakkında herkesin kendisine gerekli bilgileri verdiğini belirterek, ''En büyük amacım Fenerbahçe'de iz bırakarak gitmek. İz bırakmak için de en önemli fırsatlarından bir tanesi oynayacağımız Galatasaray maçı'' dedi.

Galatasaray maçının, taraftar ve camia açısından son derece önemli ve anlamlı olduğunu kaydeden Kamerunlu futbolcu, ''Galatasaray maçında oynamak ve çok iyi bir performans ortaya koyup, gol veya goller atarak, Fenerbahçe'de iz bırakan bir futbolcu olmak istiyorum. Fenerbahçe'nin tarihinde yer almak istiyorum. Bunun içinde en büyük amacım bu maça yüzde yüz konsantre olup, bu maçta elimden geleni fazlasıyla ortaya koymak'' diye konuştu.

DAHA ÇOK GOL ATACAĞIMI DÜŞÜNÜYORUM
Spor Toto Süper Lig'de 4 golü bulunan Bienvenu, bu gol sayısının kendisi için yeterli olmadığını söyledi. ''Atmış olduğum gol sayısı benim için de çok yeterli değil. Daha çok gol atacağımı düşünüyorum'' diyen Kamerunlu golcü, şunları ifade etti:

''Bunun içinde sürekli çalışıyoruz. Futbolculuk yaşantılarında önemli gollere imza atmış hocalarımız var. Bizi golcülük özelliğimizi geliştirmemiz için son derece iyi bir şekilde çalıştırıyorlar. Ben de bu çalışmalara cevap verebilmek için sahada var gücümle oynayarak, bir emek ortaya koyuyorum. Benim de en büyük arzum gol sayımı artırmak. Gollerimi artırarak da Fenerbahçe'ye yararlı olmak ve Fenerbahçe'nin kazanmasını sağlamak. Özellikle çok kritik maçlarda önemli gollere imza atarak Fenerbahçe'nin başarılarına başarı katmak istiyorum.''

Fenerbahçe'nin geçen sezon şampiyon olduğunu belirten Bienvenu, ''O şampiyonluğu tekrar yaşamak adına taraftarlarımız yapacakları yoğun tezahüratlarla hep arkamızda olsunlar, destek versinler. Taraftarlarımızın desteklerine ileriki dönemlerde gollerimizle cevap vereceğiz'' dedi.

Bienvenu, ''Seni Kamerun Milli Takımı'nda 'Samuel Eto'o'nun veliahtı' olarak görüyorlar. Bu konuda neler söylemek istersin?'' şeklindeki soru üzerine, ''Eto'o büyük bir futbolcu, onun yerini doldurmak gibi bir düşüncem yok. Şu an tek düşüncem Kamerun Milli Takımı'ndan önce Fenerbahçe'de başarılı olmak istiyorum, burada kendimi geliştirmek istiyorum. Zaten ben burada başarılı olursam ve kendimi daha çok geliştirirsem ister istemez Kamerun milli takımında da o beklentilere cevap vermiş olacağım'' diye konuştu.

Manisaspor maçında stadı dolduran kadın taraftarların, fair-play ödülünü fazlasıyla hak ettiğini kaydeden Bienvenu, o maçta çok etkilendiğini ve sahada olduğu için gurur duyduğunu söyledi.