BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Beyoğlu'nda ses bombası patladı

Beyoğlu'nda park halindeki bir otomobilin altına bırakılan ses bombası büyük bir gürültüyle patladı.

Abone ol

Beyoğlu'nda park halindeki bir otomobilin altına bırakılan ses bombası büyük bir gürültüyle patladı. Paniğe neden olan patlamada 2 otomobil zarar gördü. Olay yeri yakınında ikinci bir bomba olma ihtimaline karşı polis alarma geçti. Olayda ölen ya da yaralanan olmadı.

Okmeydanı Fatih Sultan Minberi Caddesi 20 numarada saat 23.00 sıralarında meydana gelen olayda, cadde üzerinde park halinde bulunan bir otomobilin altında büyük bir gürültüyle patladı. Gürültüyle birlikte vatandaşlar kendilerini sokağa attı.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekibi ile çok sayıda polis sevk edildi. Polis ekipleri hemen caddeyi trafiğe kapattı. Olay yerini emniyet şeridiyle kapatan polis ekipleri, incelemeler başladı.

Polis, olay yeri yakınında ikinci bir bomba olabileceği düşüncesiyle vatandaşları uzaklaştırmaya çalıştı. Polisin uyarılarını dikkate almayan bazı vatandaşlar ise uzaklaşmamakta ısrar etti.

Görgü tanıkları, büyük bir gürültü duyduklarını ve dışarı çıktıklarında motosikletli şüpheli bir kişinin caddeden geçtiğini ileri sürdü. Patlama anında evinde oturan bazı vatandaşlar ise, patlamanın şiddetiyle apartmanın sallandığını ve deprem olduğunu sandıklarını belirttiler.

Olayda ölen ya da yaralanan olmadı. Patlama nedeniyle 2 otomobilde maddi hasar meydana geldi.

Polis, patlamayla ilgili soruşturma başlattı.